Blogi

Tervetuloa CADS-blogiin - lue ajankohtaisia ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä CAD-suunnittelun kuumimmista aiheista. 

CADS Tuotetuki

CADS-käyttäjät antoivat Tuotetuellemme huippuarvosanat!

16.8.2018 - Timo Riisiö
Kun CADS-ohjelmistoon liittyvä ongelma on akuutti, suunnittelijan työ saattaa pysähtyä siihen. Me ymmärrämme tässä kohtaa vastuullisen roolimme ja pyrimme parhaamme mukaan löytämään ongelmaasi ratkaisun.
Kesä 2018

Kiireenpurkamistalkoot? Kiireettömän kesän jälkeen.

13.6.2018 - Jyrki Metsola
Kiire. Se ihana (teko?) syy sille, että omaa toimintaa ei kehitetä, on kyse sitten suunnittelujärjestelmästä tai prosessien kehittämisestä. Kesäisessä blogissa toimitusjohtaja Jyrki Metsola pohtii, pitäisikö kiireenkin keskellä ja juuri siitä syystä pysähtyä.
CADS blogi kysymyksiä

Miten se taas menikään?

17.4.2018 - Timo Riisiö
Huhtikuun blogissa palvelujohtaja Timo Riisiö käy läpi asiakkailta tulleita yleisimpiä kysymyksiä CADSin käyttöön liittyen.
rakenne bim CADS House

Huomasitko, että mallinsin?

21.2.2018 - Jyrki Metsola
CADS House on tuonut täysin uuden lähestymistavan tietomallintamiseen. Tuota rakennesuunnitelmat tutulla tavalla piirustuslähtöisesti. 3D- ja IFC-mallit syntyvät automaattisesti.
Pelikirja

Miksi pelikirjan on hyvä olla ajan tasalla?

31.1.2018 - Timo Riisiö
Pelikirja yleisellä tasolla tarkoittaa taktisia variaatioita pelin eri vaiheisiin. Taitava valmentaja ja kokeneet pelaajat valitsevat sopivan variaation vastustajan pelitavasta riippuen ja käyttävät sitä saavuttaakseen halutun lopputuloksen, eli yleensä voittaakseen pelin.