Blogi

Tervetuloa CADS-blogiin - lue ajankohtaisia ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä CAD-suunnittelun kuumimmista aiheista. 

CADS_asiantuntijapalvelut

Saisiko olla asiantuntija-aikaa?

24.1.2019 - Timo Riisiö
Se mitä minulla nyt on sydämelläni, liittyy oppimiseen, osaamiseen, tiedon kerryttämiseen ja sen hallintaan, sekä kestäviin ongelmaratkaisuihin.
cads_tehosta_suunnitteluasi

Vääränlainen kiire voi tehdä arjesta ankeaa

11.12.2018 - Timo Riisiö
Mielestäni on lähtökohtaisesti väärin väittää, että kaikki kiire on pahasta. Jos tilauksia tulvii sisään ovista ja ikkunoista, laskutettavaa työtä, ja siten myös ulos lähteviä laskuja syntyy ja työtä ylipäätään on, kuten niin mielellään toteamme "enemmän kuin ehtisi tehdä", niin mikäs tässä on kiirehtiessä!
CADS blogi

Arjen sanelema totuus?

29.10.2018 - Timo Riisiö

Kokemus karttuu työvuosien myötä meillä jokaisella ja osa tuosta kokemuksesta saa monesti vaivihkaa jopa totuuden muodon.

CADS Tuotetuki

CADS-käyttäjät antoivat Tuotetuellemme huippuarvosanat!

16.8.2018 - Timo Riisiö
Kun CADS-ohjelmistoon liittyvä ongelma on akuutti, suunnittelijan työ saattaa pysähtyä siihen. Me ymmärrämme tässä kohtaa vastuullisen roolimme ja pyrimme parhaamme mukaan löytämään ongelmaasi ratkaisun.
Kesä 2018

Kiireenpurkamistalkoot? Kiireettömän kesän jälkeen.

13.6.2018 - Jyrki Metsola
Kiire. Se ihana (teko?) syy sille, että omaa toimintaa ei kehitetä, on kyse sitten suunnittelujärjestelmästä tai prosessien kehittämisestä. Kesäisessä blogissa toimitusjohtaja Jyrki Metsola pohtii, pitäisikö kiireenkin keskellä ja juuri siitä syystä pysähtyä.