Blogi

Tervetuloa CADS-blogiin - lue ajankohtaisia ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä CAD-suunnittelun kuumimmista aiheista. 

Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu.

19.10.2017 - Jyrki Metsola
Kymdata Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Metsola pohtii blogissaan, Trimble BIM Forumin ajatuksia herättäneiden seminaariesitysten innoittamana, mistä on kysymys, kun jatkuvasti keskustelemme suomalaisen rakentamisen tilasta. Onko kyse suomalaisesta teknologiauskovaisuudesta, kun rinnalla tulisi vahvasti kehittää prosesseja?

5000 tulevaisuuden kykyä

15.9.2017 - Jyrki Metsola
Kilpailu osaajista kovenee. Tällä hetkellä noin 5000 suunnittelualan nuorta kykyä hyödyntää CADS-ohjelmistoja opiskelussaan suomalaisissa teknisen alan oppilaitoksissa. Yhdessä Kymdatan kanssa he opettelevat parhaat käytännöt ja myös kyseenalaistavat vanhat toimintamallit. Olethan valmis?

myCADS, reilua eikö totta?

19.4.2017 - Timo Riisiö
Perinteinen ylläpitosopimuksemme muuttuu myCADS-palvelusopimukseksi. Palvelu kasvaa sisällöltään merkittävästi, mutta pysyy edelleen reiluna eli CADSin periaatteiden mukaisesti vapaaehtoisena. Meidän maailmassamme asiakas päättää ilman pakkoa.
Jyrki Metsola

Suomalaisuus ja CAD

14.12.2016 - Jyrki Metsola
Suomen 100-vuotisjuhla on kohta alkamassa. Miten suomalaisuus näkyy ja tuntuu CAD-maailmassa.
Jyrki Metsola

Yhteensopivuus on monien tekijöiden summa

2.11.2016 - Jyrki Metsola
Mitä yhteensopivampia suunnittelussa olemme, sitä paremmin meillä kaikilla menee. Jyrki Metsola avaa blogissaan yhteensopivuuden moninaista maailmaa.

Uusia tapoja tuottaa suunnitelmia

8.6.2016 - Tommi Piispa
Aina on mukava saada joku projekti kunnialla päätökseen. Joskus se vaatii ympäripyöreitä päiviä, jotta pysytään aikataulussa. Joskus aikataulun vain on joustettava, vaikka se kuinka mahdottomalta tuntuisikin tai siihen liittyisi jopa sanktioita. Lopussa kiitos kuitenkin seisoo...