Blogi

Tervetuloa CADS-blogiin - lue ajankohtaisia ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä CAD-suunnittelun kuumimmista aiheista. 

Kesä 2018

Kiireenpurkamistalkoot? Kiireettömän kesän jälkeen.

13.6.2018 - Jyrki Metsola
Kiire. Se ihana (teko?) syy sille, että omaa toimintaa ei kehitetä, on kyse sitten suunnittelujärjestelmästä tai prosessien kehittämisestä. Kesäisessä blogissa toimitusjohtaja Jyrki Metsola pohtii, pitäisikö kiireenkin keskellä ja juuri siitä syystä pysähtyä.
CADS blogi kysymyksiä

Miten se taas menikään?

17.4.2018 - Timo Riisiö
Huhtikuun blogissa palvelujohtaja Timo Riisiö käy läpi asiakkailta tulleita yleisimpiä kysymyksiä CADSin käyttöön liittyen.
rakenne bim CADS House

Huomasitko, että mallinsin?

21.2.2018 - Jyrki Metsola
CADS House on tuonut täysin uuden lähestymistavan tietomallintamiseen. Tuota rakennesuunnitelmat tutulla tavalla piirustuslähtöisesti. 3D- ja IFC-mallit syntyvät automaattisesti.
Pelikirja

Miksi pelikirjan on hyvä olla ajan tasalla?

31.1.2018 - Timo Riisiö
Pelikirja yleisellä tasolla tarkoittaa taktisia variaatioita pelin eri vaiheisiin. Taitava valmentaja ja kokeneet pelaajat valitsevat sopivan variaation vastustajan pelitavasta riippuen ja käyttävät sitä saavuttaakseen halutun lopputuloksen, eli yleensä voittaakseen pelin.
Timo Riisiö

Tule vastaanotolle CADS-klinikalle!

15.12.2017 - Timo Riisiö
Yhä uudelleen palaan kaiken myynnin ydinkysymykseen; minkä ongelman tämä tuote tai palvelu ratkaisee? Nostankin tässä esiin kaikille palvelusopimusasiakkaille suunnatun, maksuttoman täsmäpalvelun, CADS-klinikan.
BIM Forum

Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu.

19.10.2017 - Jyrki Metsola
Trimble BIM Forumin ajatuksia herättäneiden seminaariesitysten innoittamana mietin, mistä on kysymys, kun jatkuvasti keskustelemme suomalaisen rakentamisen tilasta. Onko kyse suomalaisesta teknologiauskovaisuudesta, kun rinnalla tulisi vahvasti kehittää prosesseja?