Hyppää rohkeasti mukaan!

23.5.2019 - Timo Riisiö
Tandemhyppy

CADS ja myCADS-palvelusopimus varmistavat, että työvälineesi ovat kunnossa. myCADS-palvelusopimus sisältää paljon palveluja, joiden avulla kasvatat CADS-osaamistasi entisestään. Kehitämme palveluita asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella. Antamasi palautteen avulla arvioimme koulutustemme toteutusta kokonaisuutena, mitkä osat toimivat ja mitä voisimme mahdollisesti vielä parantaa. Näin palautteesi toimii aina myös sinun eduksesi.

Kävin läpi kevään verkkokoulutuksista saamiamme asiakaspalautteita ja niissä verkkokoulutusten toteutustapa, lisäpalvelut sekä toteutuksen rytmitys saivat eniten huomiota. Haluan tässä blogissani avata näitä hieman laajemmin ja lisätä asiakkaiden hyviin havaintoihin mukaan myös omat kommenttini. Palautteet ovat tässä blogissa nimettöminä mutta suoraan kopioituina palautelomakkeista. 
 

1. Verkkokoulutus on joustava toteutustapa 

”Erittäin hyvä, että koulutus onnistuu näin verkon kautta. Itselläni on jäänyt monta hyvää kurssia (en tarkoita cadsia) käymättä, kun vaaditaan paikan päällä olemista.”


”Osallistuin ensimmäistä kertaa verkkokoulutukseen ja se oli mielestäni erittäin hyvä tapa suorittaa tämän kaltainen kurssi.”

Lisäämme verkkokoulutustarjontaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.  Tällä toteutustavalla on selkeät etunsa, aikaa käytetään vain oppimiseen, ilman matka-aikaa tai -kuluja. Samoin lyhyiden, muutaman tunnin mittaisten teemakoulutusten järjestämiseen verkkototeutus sopii mainiosti.

Verkkokoulutuksen rinnalla järjestämme toki edelleen perinteisiä lähikoulutuksia, joten meillä voit aina valita sinulle henkilökohtaisesti sopivimman toteutustavan!
 

2. Tallenne on verkkokoulutuksen maksuton lisäpalvelu

”Jotain asioita mennään läpi nopeasti eli on tärkeää että nuo "filmit" voi katsoa uudestaan ja ne pitäisi olla niin että kun jokin asia neuvotaan niin voi nauhan katkaista ja tehdä ko ASIAN OMALLA KONEELLA ja sitten jatkaa katselua ...jälleen katsominen pitäisi olla voimassa koko version (18) ollessa käytössä että voi aina palata ja katsoa kuinka asia menikään”

”Toi koulutusmateriaalin video- nauhoitus pitäisi saada pitemmäksi aikaa koulutukseen osallistuville, ellei ihan kokonaan omaksi”.

Verkkokoulutuksemme ovat pääosin ns. live-tapahtumia eli asiantuntijamme on keskusteluyhteydessä sinun kanssasi. Koulutus tallennetaan ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden palata sisältöön uudelleen sinulle sopivana ajankohtana, esim. kertaamaan sinulle tärkeitä kohtia koulutuksesta.

Verkkokoulutusta käytämme yhtenä toteutustapana myös asiakaskohtaisissa koulutuksissa, jolloin tallenne toimii yrityksessä jatkossa paitsi perusmateriaalina, niin myös esim. hyvänä perehdytysmateriaalina uudelle työtekijälle. Asiakaskohtaisissa lähikoulutuksissa materiaalin tuotannosta sovitaan aina erikseen.
 

3. Verkkokoulutus rytmitetään tarpeen mukaan

”Ruusuja rytmityksestä ja riittävästä ajankäytöstä sekä odottamisesta opiskelijoiden suoritusten aikana”

”Aika hyvin tuli yleiset asiat esille selkeällä tavalla. Paikoin olisi voinut mennä hiukan nopeammin. Enempi ruusuja kuin risuja”.

”Koulutuksen tahti oli sopiva ja asiat opetettiin selkeästi. Vaikka kyseessä oli Cads Pro kurssi, niin silti käytiin läpi ehkä liian paljon CADSin perusasioita”.

”Mikäli ei ole Cadsin käytöstä aiempaa kokemusta, niin asioiden käsittelyn nopeus tulisi olla hitaanpaa. Käyttö vaatii hiirellä tietyn painiketekniikan hallintaa sovelluksessa ja toimintopainikkeiden löytämisen”.

Yleisellä kurssilla meidän on pakko noudattaa periaatetta ”ketään ei jätetä yksin” eli jos perusjutuissa jollakin osallistuneista on osaamisvajetta, kouluttajan pitää auttaa, että joukolla päästään toiminnallisuuden opiskelussa eteenpäin. Muun ryhmän tehdessä lisätehtäviä, kouluttaja voi tarvittaessa hetkeksi keskittyä yksilöllisen opetuksen antamiseen erillisessä verkkotilassa. 

Koulutuksen edellyttämä lähtötaso on nähtävissä ilmoittautumisen yhteydessä kotisivuillamme. Tarjoamme CADS-polun aina perusteista Pro-tasolle asti ja suosittelemmekin osaamisen pitkäjänteistä kerryttämistä. 
 

Miksi myCADS-palvelusopimus ja miksi koulutukseen? 

”Koulutus oli täydellinen peruskoulutus ja oikeestaan vaa jäi harmittamaan se että miksi en ole aikaisemmin järkännyt itselle aikaa tulla tälläiseen koulutukseen. 

"Mulla oli muutaman vuoden tauko etten pitänyt yrityksellä cads premium tasoa, siis cadsin ylläpitoa. Mutta jos tän tasosia ilmaisia koulutuksia kuuluu palveluunne, niin pidän kyllä jatkossa ilomielin premium-tason ylläpidon vuosittain päällä... Vaikka olen pitkään piirrellyt ja itse vaan opiskellut, niin kyllähän se vaan niin on että tästä tuli niin paljon hyötyä, että tällaiseen peruskoulutukseen kyllä pitäisi jokaisen cadsin ostajan pakottaa käymään. Itselläni vaan ei ole ollut aikaa käydä tätä aikaisemmin... ”

Käytit CADSiä sitten päivittäin tai harvemmin tai on CADS-historiasi alkanut hiljattain tai jo vuosia sitten, ohjelmisto ja toimintaympäristökin vaatimuksineen ovat harpponeet eteenpäin merkittävästikin. Me haluamme auttaa sinua tuottamaan älykkäitä ja selkeitä kuvia mahdollisimman sujuvasti tai jos tarve on päästä tietomalleihin ja/tai -kantoihin käsiksi, me tarjoamme auttavaa kättä myös tuolloin.

Arvosta omaa aikaasi, hae ratkaisut palveluistamme!
 

Ketkä meillä toimivat asiantuntijakouluttajina? 

”Kouluttaja on todella hyvä ja asian tunteva. Rauhallinen ja luotettava ääni sekä esitystyyli.”

Heidi, Piia, Vesa, Toni ja Tommi ovat kaikki omien toimialojensa asiantuntijoita, rutinoituneita kouluttajia ja ongelmien ratkaisijoita. Hyviä tyyppejä kaikki, kannattaa tutustua myös räätälöityjen koulutusten kautta!

Palvelumme on tehty käytettäviksi, se on meidän periaatteemme. myCADS-palvelusopimusasiakkaana sinulla on tuotetuen lisäksi käytössäsi laaja kirjo erilaisia oppimista tukevia palvelujamme, käytä niitä omaksi hyödyksesi. Hyppää rohkeasti mukaan CADS-polulle oppimaan, me viemme sinut turvallisesti perille!

 

Kymdata Timo Riisiö
Terveisin
Timo Riisiö
Palvelujohtaja, Kymdata Oy

Jos haluat lisätietoja myCADS-palvelusopimuksesta tai koulutuksistamme, ota yhteyttä meihin: mail@cads.fi.