Miksi pelikirjan on hyvä olla ajan tasalla?

31.1.2018 - Timo Riisiö
Pelikirja

Pelikirjahan yleisellä tasolla tarkoittaa taktisia variaatioita pelin eri vaiheisiin. Näistä variaatioista taitava valmentaja ja kokeneet pelaajat valitsevat sopivan vastustajan pelitavasta riippuen ja käyttävät sitä saavuttaakseen halutun lopputuloksen, eli yleensä voittaakseen käynnissä olevan pelin. Yritysmaailmassa nuo menettelyt ja termistö löytyvät strategioista ja strategisen johtamisen keinovalikoimista, sekä tilanteen muutoksen nopeasta analysoinnista ja siihen reagoinnista.

Silläkin riskillä, että työkaverit jälleen kerran nauravat kippurassa ”kun sen taas oli pakko vetää esiin se urheilukortti”, jatkan valitsemallani polulla ja se polku on voittavan pelikirjan laatiminen. Tämä siksi, että jokaisen meistä on aika-ajoin arjen tekemisen keskellä hyvä pysähtyä varmistamaan muutaman onnistumisen kannalta tärkeän perusasian päivän kunto. Kaikki me haluamme pärjätä ja joskus jopa voittaa.

1. Ymmärrä pelin vaatimukset

Yleisellä tasolla on tietysti keljua, että säännöt ja vaatimukset asetetaan muiden toimesta, mutta se nyt vaan on niin. Lait, asetukset, määräykset, kuten puitesopimuksetkin, voivat asettaa vaatimuksia, jotka on täytettävä sekä osaamisen että välineiden osalta, että edes pääsee tarjoutumaan peliin mukaan. CADS on pian koko tuoteperheen osalta ifc-sertifioitu ja osaamispuolessakin tarjoudumme auttamaan, joten meidän puolesta voit rohkeasti ilmoittautua peliin mukaan!

2. Analysoi osaamisesi taso

CADS-suunnittelujärjestelmät on tehty auttamaan sinua työssäsi, mutta se edellyttää työvälineen hallintaa tehtäviesi vaatimalla tasolla. Kun kuvat muuttuvat osaksi projekteja, myös toimintatavat muuttuvat. Tämä täytyy ymmärtää ja hallita. CADSin Lite- ja Standard-tasot ovat kuvan tuottamiseen, Pro-taso puolestaan kuvan lisäksi mm. projektien ja tietomallien hallintaan. Osaathan hyödyntää ohjelmistosi tarjoamat mahdollisuudet?

myCADS-palvelusopimusasiakkaana sinun kannattaa seurata koulutuskalenteriamme sekä rekisteröityä verkkopalveluumme myCADSiin osoitteessa my.cads.fi oppiaksesi tai kerrataksesi CADSin hallinnan perusteita.

3. Kokoa joukkueesi oikein

Jos mietit suunnittelujärjestelmän valintaa, ota yhteyttä meihin www.cads.fi/yritys/myynti. Jos puolestaan olet jo hyvän valinnan tehnyt, kiitämme luottamuksestasi ja tarjoudumme aktiivisiksi ketjukavereiksesi.

myCADS-palvelusopimuksella pidät valitsemasi CADS-tuotteet ajan tasalla, hyödynnät palvelusopimusasiakkaana tuotetukemme asiantuntemusta ja ongelmanratkaisukykyä sekä saat laajan kirjon lisäpalveluja. Kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Tämä on joukkuepeli, kun kuulut CADS-tiimiin.

4. Käytä kaikki saatavilla oleva tuki

myCADS-verkkopalvelu sekä koulutuskalenterimme tarjonta vievät sinut jo melko pitkälle CADSin yleisessä hallinnassa. Sinun toimintaympäristöösi liittyvissä haasteissa autamme asiantuntijoidemme kanssa asiakaskohtaisten koulutusten ja konsultoinnin avulla. Tällöin keskitymme suunnitteluprosessin kehittämiseen, ongelmaratkaisuihin sekä suunnitteluympäristön optimoimiseen. Pelaamme siis kiekon sinun lapaasi!

5. Pidä itsesi ja CADSisi iskussa

Vanhat erkat lavassa tai tylsät luistimet tekevät pelaamisesta hankalaa, tehopisteille on vaikea päästä. Jos vielä lihashuoltokin on jäänyt ”tarpeettomana” hoitamatta ja katsomosta kuuluvat kommentit vihlaisevat pelimiehen rinnassa, voi olla syytä hetkeksi pysähtyä ja miettiä oman pelikirjan päivittämistä yhdessä CADS-tiimin kanssa. Me teroitamme hokkarisi ja laitamme nauhat kireälle!

Astu mukaan yhteistyön pelikentälle ja osallistu peliin.

Timo Riisiö


Timo Riisiö
Palvelujohtaja
Kymdata Oy
timo.riisio@cads.fi