Uutiset

Tutut ihmiset ja menetelmät uudessa tilanteessa

3.6.2020
Etäkoulutus ja -työskentely sekä siihen liittyvät käytännöt uhkineen ja mahdollisuuksineen ovat nousseet näkyvästi esille käynnissä olevan poikkeustilanteen vuoksi. Paljon on ehditty miettiä ja visioidakin sitä, jääkö etätyöskentely eräänlaiseksi uudeksi vakioksi ja kuinka paljon palataan perinteisiin käytäntöihin, kun se on jälleen mahdollista.
IV-huone

Uusi revisio CADMATIC HVAC:ista

1.6.2020
CADMATIC HVACista on julkaistu uusi 2020 T2 (18.0.11) -revisio 1.6.2020, jossa on tehty pieniä muutoksia esimerkiksi IFC-tyypitä -toimintoon, reikävarauksien tietojen määritykseen, HVAC-tulostukseen sekä kanavan piirtoon.

Uusi revisio CADMATIC Buildingistä

1.6.2020
CADMATIC Buildingistä on julkaistu uusi 2020 T2 (18.0.9) -revisio, jossa uudistuksia on tehty niin porrastyökaluihin kuin kattoristikoiden määritykseenkin. Lisäksi mm. paikallavalettavien rakenteiden suunnitteluun on lisätty uusia työkaluja, betonilaattoihin on lisätty uusia ominaisuuksia ja betoniseinäelementteihin lisätty asennustarvikkeet.

Uusi revisio CADMATIC Electricalista

1.6.2020
CADMATIC Electrical 2020 T2 (18.0.8) -revisio on ilmestynyt 1.6.2020. Revisio tuo mukanaan uudistuksia niin objektien etsintään, tarkistamiseen kuin dokumenttien vertailuun. Uutena ominaisuutena Electricaliin on tullut modulaarinen generointi, joka mahdollistaa uuden tavan tuottaa suunnitelmia.

Sewatek-läpivientien valikoimaa laajennettu

28.5.2020
CADMATIC-ohjelmistojen Sewatek-läpivientien valikoima on laajentunut palokatkonauhallisilla ns. punapäätyisillä sähkö- ja muoviputkiläpivienneillä. Uusi sähköläpivientimoduuli korvaa vanhat kiinteäkokoiset sähköläpiviennit. Uudet punapäätyiset läpiviennit löytyvät CADMATIC Electrical, CADMATIC HVAC ja CADMATIC Building -ohjelmistoista.