CADS Electric -asiakkaamme Cleveron AS on Vuoden yritys 2018 Virossa

26.10.2018
Cleveron AS

CADS Electriciä käyttävä Cleveron AS valittiin Viron 2018 parhaimmaksi yritykseksi 369 yrityksen joukosta. Korkeateknologisia pakettiautomaatteja kehittävä ja valmistava Cleveron AS perustettiin Viljandin kaupungissa 2007. Viimeisen parin vuoden aikana yrityksen vienti on kymmenkertaistunut ja henkilöstömäärä kolminkertaistunut. Yli puolet yrityksen 160 työntekijästä toimii tuotekehityksen parissa. Cleveronin pakettirobotit ovat vertaansa vailla. Parin viime vuoden aikana Cleveron on tehnyt yli 50 immateriaalioikeuksien rekisteröintihakemusta eri puolilla maailmaa.

Cleveronin asiakas on myös maailman suurin vähittäismyyjä Wallmart, jonka yli 700 myymälässä Cleveronin pakettirobotit palvelevat yhteensä 130 miljoonaa amerikkalaista.

Cleveronin pakettirobotteja käyttää myös maailman suurin muotijätti ZARA.
 

CleverFlex

Viron paras yritys valittiin 18. kerran. Kilpailun järjestää Viron elinkeinoelämän kehittämisestä vastaava Yritystoiminnan kehityssäätiö. Elinkeinoelämän palkinnon kilpailu on menestyneille ja edistyksellisille yrityksille jaettava Viron valtion arvostetuin tunnustus.

Lue lisää: https://www.cleveron.eu/
Katso YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ly4K_yWCXRg

Cleverion_packroboto

Onnittelemme myös muita CADS Electriciä käyttäviä oman toimialansa palkittuja yrityksiä

  • Harju Elekter AS, teollisuus- ja energiatuotanto
  • Merko Ehitus As, rakentaminen
  • Infragate Eesti AS, suunnittelu ja arkkitehtuuri