CADS Hepac on nyt CADMATIC HVAC - uusi revisio ilmestyi

29.1.2020

CADMATIC HVACista on julkaistu 21.1.2020 uusi 18.0.10-revisio, jonka myötä CADS Hepacin nimi muuttui CADMATIC HVAC:ksi. Uuden nimen ja ulkoasun uusien värien alta löytyy kuitenkin vanha tuttu ohjelmisto uusilla revisiopäivityksillä höystettynä. Päivityksen voi siis tehdä ihan vastaavasti kuten aiemminkin, ja työt voivat jatkua normaalisti siitä mihin aiemmalla revisiolla on jäänyt.

Revision suurimmat uudistukset/muutokset on tehty Reikä- ja Suodata -toimintoihin, Tilojen ilmatietojen määrityksiin sekä Ovirako- ja Liesikuputoimintoihin.
 

Uudet tuotteistukset HVACissa

CADMATIC HVACin revisiossa on vanhaan tuttuun tapaan mukana myös tuotteistuksia. Flexitin ja Valloxin koneiden IV-koneita on päivitetty. FläktWoodsin päätelaitteisiin on lisätty uusi LUMI/LUMO -päätelaite ja säätöpelteihin on päivitetty lisäkokoja ULSA/ULDA -pelteihin. Lisäksi Aurelia lattialämmityksen lattialämmitysjakotukki on päivitetty.

 
Uudet ja muuttuneet ominaisuudet CADMATIC HVACissa

1. Reikätoiminto uudistui

Reikätoiminnossa voi nyt poimia tietoja kuvassa jo olevista kanavista ja putkista. Samalla reiän paikka lukittuu automaattisesti valittuun putkeen tai kanavaan, jolloin reiän sijoitus on helpompaa ja nopeampaa. Reiälle voi antaa kasvatusmitan, jolla poimitun reiän kokoa voi tarvittaessa kasvattaa.

Reikätoiminnossa voi poimia tietoja kuvassa jo olevista kanavista ja putkista.
 

2. Suodata-toimintoon viitetyyli

Suodata-toimintoon on lisätty uutena ominaisuutena Viitetyyli, jolloin kuvasta on esim. helppo valita kaikki päätelaitteiden tekstit ja tarvittaessa muuttaa niiden käyttämää mitoitustyyliä ja/tai viitetyyliä.

Suodata-toimintoon on lisätty uutena ominaisuutena Viitetyyli.

3. Ovirako- ja liesikuputoiminnot uudistuivat

Ovirako- ja Liesikuputoiminnot on uudistettu ja ne käyttävät samaa sovellusobjekti-tekniikkaa kuin iv-kanavatkin, jolloin esimerkiksi niiden käytettävyys ja muokkaukset helpottuvat entisestään. Kummassakin toiminnossa käyttäjä voi tarvittaessa muokata tekstiä ja esitystapaa.

Ovirako- ja liesikuputoiminnot CADMATIC HVACissa.