CADS-ohjelmistoja esiteltiin Kosmoksessa

17.10.2018
CADS_Kosmos

Kymdatan palvelujohtaja Timo Riisiö vieraili Kemissä LapinAMKin Kosmos-talolla esittelemässä CADSin eri ohjelmistovaihtoehtoja.

Vierailun aikana Riisiö esitteli sähkö- ja automaatio-opiskelijoille sekä sähkötekniikan alan opetushenkilöstölle edustamaansa yritystä ja CADSin eri ohjelmistovaihtoehtoja sähkösuunnittelijan tarpeisiin. Samalla hän esitteli lyhyesti myös eri toimialoille tarjottavia ratkaisuvaihtoehtoja.

Opettaja Marko Kukkolan mukaan tietokantapohjainen suunnittelu on nykypäivänä yksi merkittävimmistä osaamisvaatimuksista, joita suunnittelija tulee tarvitsemaan.

Lapin AMKissa, kuten muissakin oppilaitoksissa, opiskelija saa CADSin ja opiskelemansa toimialan sovellukset ilmaiseksi käyttöönsä koko opiskelun ajaksi, mukaan lukien kaikki versiopäivitykset. Lue lisää CADS-opiskelijalisenssistä

CADSin käyttöä avustaa myCADS–tietopankki, josta opiskelija voi itsenäisesti hakea vastauksia eri sovellusten avulla tehtäviin toimenpiteisiin. Esimerkkien ja videoiden avulla on mahdollista harjoitella tehtävien tekemistä omalla tietokoneella, eivätkä oppilaitosten tilat ole rajoitteena tehtävien tekemiselle.

Opiskelujen päättymisen jälkeen opiskelija voi jatkaa CADSin käyttöä työelämässä, sillä tarjoamme mahtavien CADS-etujen lisäksi ohjelmistoja edulliseen lunastushintaan!