myCADS eilen, tänään ja huomenna

22.5.2019
myCADS

Eilen

Reilu 1,5 vuotta sitten lanseerasimme uuden verkkopalvelumme myCADSin. Riippumatta valmistelusta, lanseeraus on aina ns. totuuden hetki, sillä vasta asiakkaittemme reaktiot kertoisivat, olemmeko astuneet oikealle polulle. Tunnetilat olivat samankaltaiset kuin lasta koulutielle saatellessa, toivo ja pelko vuorottelivat, huoli pärjäämisestä oli suuri.
 

Tänään

Hyvät CADS-käyttäjät, ansaitsette nöyrimmät kiitoksemme. Palvelussa on rekisteröityneitä käyttäjiä tällä hetkellä yli 4700, alkusyksystä toivomme juhlistavamme 5000:n rekisteröityneen rajan rikkoutumista. Enää emme murehdi, siihen ei ole aihetta. Tämä lapsi pärjää kyllä.
 

Huomenna

Koska myCADSin kaltaisessa palvelussa on kyse mielestäni hyvin pitkälle yhteistyöstä ja yhteisöllisyydestä, tiedon jakamisesta osaavien ihmisten kesken, haluamme tuoda myCADSiin kesälomien jälkeen kaksi uutta palveluelementtiä.
  

1. Malliprojektisarja
Ensimmäinen niistä on malliprojektisarjan ensimmäinen osa, pientalo joka sisältää malliratkaisut rakennussuunnittelun ja talotekniikan osalta. Malliprojekti täydentyy syksyn aikana rakennesuunnitteluosalla sekä talotekniikkaan liittyvillä kaavioilla. Malliratkaisut on ohjeistettu, joten sinun on helppo siirtää tuo osaaminen omaan työskentelyysi, ensimmäisestä älykkäästä viivasta aina tietomalliin (Pro-sovellukset). Jos tarpeesi on kuvan tuottaminen, autamme sinua löytämään myös siihen tehokkaimmat käytännöt. Malliprojektisarja jatkuu tuonnempana suuremmilla projekteilla, mallinnettuina ja tietokantoineen, kattaen toimialat, joissa CADSiä käytetään.

 
2. CADS-klinikka
Toinen uusi palveluelementtimme, CADS-klinikka tuo uudenlaisen tavan auttaa CADSin käyttöön liittyvien haasteiden kanssa. Voit jättää myCADSin CADS-klinikalle lyhyen, täsmällisen kysymyksen aiheesta, joka sinua CADSin käytössä kiinnostaa. Asiantuntijamme vastaavat sinulle joko suoraan tai verkossa toteutettavan liveklinikan kautta. Ratkaisu esittämääsi kysymykseen tallennetaan (nimettömänä) myCADSin toimialakohtaiseen Akatemiaan ja näin olet osaltasi mukana kehittämässä yhteistä ratkaisutietokantaa.
 

Jaa omat käyttövinkkisi muiden käyttäjien kanssa
Mikäli sinulla on best practice-tyyppinen ratkaisu johonkin tiettyyn ongelmaan, voit lähettää sen meille myCADSissä julkaistavaksi. Jakamalla omat vinkkisi, saatat säästää jonkun toisen CADS-käyttäjän aikaa kiireen keskellä. Ja jonain päivänä prosessi voi toimia toisinkin päin. Kun ratkaisutietokantaan tulee aiheita suoraan teiltä käyttäjiltä, ovat ratkaisutkin suunnattu suoraan teille. Lyhyesti, miksi meidän pitäisi arvailla kun te tiedätte? Tule siis rakentamaan kanssamme uuden ajan tietokantaa! 
 

Kymdata Oy, Timo RiisiöTavataan näiden teemojen parissa kun kesälomat on vietetty.
Vielä kerran kiitos siitä että olet myCADS-palvelusopimusasiakkaamme ja hyvää kesää meille kaikille!

Timo Riisiö
Palvelujohtaja, Kymdata Oy