Talotekniikan suunnitteluprojekti TAMKissa alkaa Big Room -työskentelyllä

12.12.2017
TAMK Big Room

Maanantaina 18.12. TAMKissa starttaavaan talotekniikan suunnitteluprojektiin on tehty mittavasti valmistelutyötä. Suunnittelun toteutus itsessään on vain yksi osa projektia. Eri suunnittelualojen yhteistyötä harjoitellaan Big Room -tyyppisissä tapaamisissa, joissa talotekniikan suunnittelijat ratkovat toteutukseen liittyviä kysymyksiä yhdessä kohteen suunnitelleen arkkitehdin kanssa.

Projekti itsessään sisältää kolme intensiiviviikkoa, joihin opiskelijoiden lisäksi osallistuu hankkeen mentorit (Granlund ja Ramboll Tampereelta) sekä CADS-suunnittelujärjestelmien asiantuntijat. Lisäksi omatoimista opiskelua on neljän viikon verran, johon on sisäänrakennettu CADS-tuki verkkototeutuksena. Omatoimisen opiskelun aikana opiskelijat keräävät sovitulle alustalle kysymyksiä, joihin CADS-asiantuntija vastaa. Kysymysten pohjalta tuotetaan suunnittelun toteutukseen liittyvää materiaalia myCADS-verkkopalveluun ja sitä pääsee hyödyntämään kaikki myCADS-palveluun rekisteröityneet käyttäjät.

Projekti päättyy pe 9.2.2018, jolloin on yhteenvedon ja palautteen aika. Projektista koostetaan malliprojekti, johon on mahdollisuus tutustua ja myös käyttää myCADS-verkkopalvelussa. Julkaistava malliprojekti sisältää kaiken dokumentaation lähtötiedoista pohjakuviin ja mallinnettuun toteutukseen.

Seuraa hankkeen edistymistä sivuillamme!