CADS Hepac

CADS Hepac on markkinoiden laajin ohjelmisto kaikkeen LVIA-suunnitteluun, johon sisältyy myös rakennusautomaatiosuunnittelu, määrä- ja energialaskenta. CADS Hepac on ratkaisusi tietomallipohjaisesta mitoittavasta suunnittelusta (BIM) urakoinnin loppudokumentointiin sekä uudis- ja saneerauskohteissa että rakennusautomaatiosuunnittelussa. Ohjelmistolla tuotat niin perinteiset 2D-työkuvat, täydelliset 3D-mallit kuin myös tarkat määrälaskelmat. 

Laaja tuote eritasoisiin tarpeisiin

CADS Hepac tuo asiakkaan käyttöön kaikki LVIA-suunnittelun osa-alueet käyttötarpeiden mukaan. Se mahdollistaa kattavan ohjelmistopaketin kokoamisen kolmesta käyttötasosta ja soveltuu laaja-alaisesti LVI- ja rakennusautomaatiosuunnitteluun. Yksi ohjelmisto mahdollistaa kokonaisvaltaisen työskentelyn tehokkaasti ja taloudellisesti.

CADS

Määrälaskenta

CADS Hepacin tuottamat tarkat 3D-mallit todellisine tuotetietoineen mahdollistavat tarkat määrälaskennat suoraan nappia painamalla. Tulokset saadaan joko teksti- tai taulukkomuodossa.

Tutvu CADSi kõigi võimalustega

Energialaskenta

CADS Hepac Prolla teet viralliset energiatodistukset ja -selvitykset. Erinomaiset tilaelementti- ja energialaskentaominaisuudet tekevät CADS Hepacista markkinoiden tehokkaimman työkalun.