3D ja BIM

3D-kerrostalot

CADS House -ohjelmistossa 3D-mallien tuottaminen ei ole itseisarvo, eikä se hidasta suunnittelua. 3D-mallit syntyvät automaattisesti 2D-suunnitelmista.  Voit keskittyä tuttuun 2D-työskentelyyn tietäen, että ohjelmisto tuottaa tarvittaessa laadukkaat 3D-mallit.

Monipuoliset 3D-visualisoinnit, jotka voit viimeistellä

CADS House -ohjelmisto tuottaa halutessasi 3D-visualisoinnit tekemistä suunnitelmistasi. 3D-mallien viimeistelyyn ohjelmisto sisältää monipuoliset toiminnot, mm. erilaisten kattovarusteiden (räystäskourut, lumiesteet, kattosillat) lisäämiseen.

Tonttikin on osa visualisointia

CADS House mahdollistaa myös rakennuksen ulkopuolisten osien visualisoinnin. Monipuoliset maaston pintojen määritystyökalut mahdollistavat maaston muotojen määrityksen 3D-malliin esimerkiksi korkeuskäyrien avulla. Voit lisätä kuvaan myös kalusteet, aidat ja kasvillisuudet, jolloin tontin tilan käyttö tulee paremmin esiin.

Siirrä 3D-mallit visualisointiohjelmistoon

Jos haluat tuottaa täysin fotorealistisia 3D-kuvia CADS Housella tekemistäsi suunnitelmista, voit siirtää CADSillä tehdyt 3D-mallit erilaisiin kaupallisiin visualisointiohjelmistoihin.

Tuota suunnitelmista IFC-mallit

CADS Housella on kansainvälisen buildingSMART-organisaation myöntämä IFC 2x3 CV 2.0 -sertifikaatti Export-toimintojen (Export, Structures) osalta. Tämä mahdollistaa CADSin käytön myös YTV-tietomallinnusta edellyttävien projektien suunnittelussa.