Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelun tyhjiö on täytetty. CADS House on ainutlaatuinen ohjelmisto yhdistäen piirustusten ja tietomallien tehokkaan tuottamisen kustannustehokkaasti.

CADS House on loistava yleistyökalu rakennesuunnittelun erilaisten dokumenttien ja tietomallien tuottamiseen. Ohjelmisto sisältää erittäin laajat toimintokokonaisuudet rakennesuunnittelun eri vaiheiden tekemiseen, paalutuksista vesikattoon asti.

CADS House on ainutlaatuinen ohjelmisto rakennesuunnitteluun. Se täyttää rakennesuunnittelun ohjelmistoalalla olleen selvän tyhjiön, sisältäen CAD-perusohjelmiston ja laajan sovellustoiminnallisuuden lisäksi myös valmiuden tietomallien tuottamiseen. CADS Housella on kansainvälinen IFC 2x3 CV 2.0 -sertifikaatti (Export, Structures), joten sitä voidaan käyttää myös YTV-tietomallinnusta edellyttävien projektien rakennesuunnittelussa.

CADS House - Piirtämisestä suunnitteluun

Markkinoiden ainoana CAD-ohjelmistona CADS House tekee myös tietomallinnuksen (BIM) automaattisesti. Se antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet päästä sisään huimaa vauhtia yleistyvään uuteen suunnittelumaailmaan. Ratkaisevaa tietenkin on, kuinka tehokas CADS on omassa työssäsi. Työsi helpottuu, tehostuu ja nykyaikaistuu. Ja 2D:n ohessa käytössäsi on täysi 3D (IFC).

CADS House - Suunniteltu suunnitteluun

”Kaikki sujui todella hyvin. Suunnittelimme kaikki Scandic Vaasan laajennusosan betonirakenteet CADS Housella, jonka ominaisuudet rakennesuunnittelussa vastaavat erinomaisesti nykykäytännön mukaisia suunnitteluprosessin vaatimuksia. Kun suunnitelma oli valmis, lähetimme sähköiset kuvat tehtaalle”, kertoo  rakennesuunnittelija Simon Bredbacka WasaPlan Oy:stä.