CADS Viewer
Ilmainen ohjelmisto CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen.

CADS Viewer on tarkoitettu CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen. Se sisältää myös peruspiirto-, muokkaus- ja tulostusominaisuudet, joten se soveltuu myös CADS-ohjelmiston perusominaisuuksien harjoitteluun. CADS Viewerissä ei ole tallennusmahdollisuutta.

Avaa DRW-, DWG- ja DXF-tiedostoja.

CADS Viewer avaa monipuolisesti eri CAD-tiedostoja. CADS oman DRW-formaatin lisäksi voit avata Viewer-ohjelmistolla myös DWG- ja DXF-tiedostoja. CADS Viewer lukee niin 2D- kuin 3D-tiedostojakin.

CADSin erinomainen ja yleisesti tunnustettu DWG-yhteensopivuus varmistaa, että voit avata jopa 80-luvulta peräisin olevia DWG-kuvia virheettömästi.

Avaa IFC-tietomalleja.

CADS Viewer tukee myös rakennusalalla yleistyvää tietomallipohjaista suunnittelua. Viewerillä voit avata IFC 2x3 CV 2.0 -standardin mukaisia IFC-malleja, esimerkiksi arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkömalleja. Malleja voidaan tuoda yhteen kuvaan useampia, jolloin syntyy ns. yhdistelmämalleja.

Monipuoliset tulostusominaisuudet.

CADS-ohjelmiston monipuoliset tulostusominaisuudet ovat käytettävissäsi myös Viewer-ohjelmistossa. Voit tulostaa kuvia mm. arkkikoon mukaan (näet helposti, paljonko paperille mahtuu), paloina (kun iso kuva pitää tulostaa useassa osassa pienemmälle paperille) tai raamitulostuksena (hyödyntäen kuvassa olevia valmiita piirustusraameja). Helppokäyttöisten tulostusasetusten avulla voit vaikuttaa monipuolisesti tulostuksen ulkoasuun, mm. viivanpaksuuksien osalta.

Valmiit taso- ja tulostusrutiinit Electric- ja Hepac-kuville.

CADS Viewer sisältää valmiina erikoistoiminnot CADS Electric- ja Hepac-ohjelmistoilla tuotettujen kuvien tasokäsittelyyn ja tulostukseen. Voit liikkua helposti mainituilla ohjelmistoilla tehtyjen kaavioiden eri lehdillä. Kaavion eri lehtien tulostus, yhdestä/useammasta kuvatiedostosta hoituu helposti omalla toiminnolla.

Soveltuu myös perusominaisuuksien harjoitteluun.

CADS Vieweriä voit käyttää myös CADS-ohjelmiston perusominaisuuksien harjoitteluun. Korostamme kuitenkin, että Viewer-ohjelmisto ei sisällä toimialakohtaisten CADS-ohjelmistojen toiminnallisuutta.