Ajankohtaista

Sinisalo_suunnittelija

Kahden tuhannen kuvan mies

3.1.2019
Arto Sinisalo on tyytyväinen sähköiseen suunnitteluun, vaikka hän edelleenkin aloittaa suunnittelun käsin. ”Olen niin tottunut siihen. Mutta pakko myöntää, että kyllähän CADS House tekee esimerkiksi julkisivukuvat tavattoman vikkelästi”, sanoo Sinisalo.
Perustava oy

Perustavaa laatua ja ylivoimaista nopeutta

19.12.2018
Perustavalla käytössä oleva CADS House on luottotyökalu, jolla suunnitellaan normikohteiden perustukset ja elementtikohteiden pilarit ja palkit. ”Erityisesti maavaraisten paikallavalusokkeleiden piirtämisessä House on todella nopea”, arvioi suunnittelupäällikkö Joonas Koivumäki.
CADS joulu

Rauhallista Joulun aikaa

17.12.2018
Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulutervehdyksiin varatut rahat Kotkan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräykseen.
Cads Electric revisio

CADS Electric -revision 18.0.3 uudistuksia

12.12.2018
CADS Electric -revisio 18.0.3 tuo laajan parannuksen ohjelmiston käyttöön. Revision 18.0.3 yhteydessä projektitietokannan rakenne muuttuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 18.0.3 muotoon muutettuja projekteja ei voi jatkaa enää vanhemmalla versiolla.
cads_tehosta_suunnitteluasi

Vääränlainen kiire voi tehdä arjesta ankeaa

11.12.2018 - Timo Riisiö
Mielestäni on lähtökohtaisesti väärin väittää, että kaikki kiire on pahasta. Jos tilauksia tulvii sisään ovista ja ikkunoista, laskutettavaa työtä, ja siten myös ulos lähteviä laskuja syntyy ja työtä ylipäätään on, kuten niin mielellään toteamme "enemmän kuin ehtisi tehdä", niin mikäs tässä on kiirehtiessä!