Blogi

Tervetuloa CADS-blogiin - lue ajankohtaisia ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä CAD-suunnittelun kuumimmista aiheista. 

Onnenpotku

Onnenpotku ja mitä siitä seurasi

24.9.2019 - Piia Talsi
Kaavoihin ja rutiineihin ei kannata juuttua, vaikka ne ovatkin turvallisia. Olen kuullut tutkimuksesta, jonka mukaan "onnea" ei tavallaan ole olemassa, mutta sellaiset ihmiset ovat "onnekkaita", jotka pitävän mielen avoimena, ovat valmiita tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin ja tilaisuuksiin. 

Tietoa valtatielle…

2.9.2019 - Jari Pynnönen
Toimialalla on selvästi itse piirtämisen ja graafisen pyörityksen sijasta fokus siirtymässä enemmän tiedon ja sen myötä kokonaisuuden hallitsemiseen. Ohjelmistotoimittajan näkökulmasta standardit siirtoformaatit helpottavat kehitystyötä ja antavat myös asiakkaille merkittävän hyödyn.
Piia Talsi Kymdata Oy

Koulutus palkitsee – sekä kouluttajan että koulutettavan

20.6.2019 - Piia Talsi
Ohjelmiston vaihdon yhteydessä käyttää helposti samoja työtapoja, joita käytti vanhan ohjelman kanssa, vaikka ne eivät nykyisen ohjelman kannalta ole mitenkään tarpeellisia tai toimivia. Asiantuntijana minun tehtäväni on näyttää, miten asiat voisi tehdä helpommin ja tehokkaammin.
Tandemhyppy

Hyppää rohkeasti mukaan!

23.5.2019 - Timo Riisiö
myCADS-palvelusopimusasiakkaana sinulla on tuotetuen lisäksi käytössäsi laaja kirjo erilaisia oppimista tukevia palvelujamme, käytä niitä omaksi hyödyksesi. Kehitämme palveluitamme saamamme asiakaspalautteen avulla ja esimerkiksi verkkokoulutukset tarjoavat joustavan ja kustannustehokkaan tavan oppia lisää CADSin käytöstä.
blogi_cads_kymdata

Vanhaan meininkiin en enää palaa

16.4.2019 - Timo Riisiö
”Mieluummin otan verokirjan omaan käyttöön kuin palaan aiempiin menettelyihin, ja hukkaan saavuttamani hyödyn.” Tämän ja muutaman muunkin tiukan kommentin sain, kun pohdin yhdessä suunnittelijaryhmän kanssa suunnittelutyökalujen vaihtokynnystä.