Blogi

Tervetuloa CADS-blogiin - lue ajankohtaisia ajatuksia, kokemuksia ja mielipiteitä CAD-suunnittelun kuumimmista aiheista. 

CADS blogi

Arjen sanelema totuus?

29.10.2018 - Timo Riisiö

Kokemus karttuu työvuosien myötä meillä jokaisella ja osa tuosta kokemuksesta saa monesti vaivihkaa jopa totuuden muodon.

CADS Tuotetuki

CADS-käyttäjät antoivat Tuotetuellemme huippuarvosanat!

16.8.2018 - Timo Riisiö
Kun CADS-ohjelmistoon liittyvä ongelma on akuutti, suunnittelijan työ saattaa pysähtyä siihen. Me ymmärrämme tässä kohtaa vastuullisen roolimme ja pyrimme parhaamme mukaan löytämään ongelmaasi ratkaisun.
Kesä 2018

Kiireenpurkamistalkoot? Kiireettömän kesän jälkeen.

13.6.2018 - Jyrki Metsola
Kiire. Se ihana (teko?) syy sille, että omaa toimintaa ei kehitetä, on kyse sitten suunnittelujärjestelmästä tai prosessien kehittämisestä. Kesäisessä blogissa toimitusjohtaja Jyrki Metsola pohtii, pitäisikö kiireenkin keskellä ja juuri siitä syystä pysähtyä.
CADS blogi kysymyksiä

Miten se taas menikään?

17.4.2018 - Timo Riisiö
Huhtikuun blogissa palvelujohtaja Timo Riisiö käy läpi asiakkailta tulleita yleisimpiä kysymyksiä CADSin käyttöön liittyen.
rakenne bim CADS House

Huomasitko, että mallinsin?

21.2.2018 - Jyrki Metsola
CADS House on tuonut täysin uuden lähestymistavan tietomallintamiseen. Tuota rakennesuunnitelmat tutulla tavalla piirustuslähtöisesti. 3D- ja IFC-mallit syntyvät automaattisesti.