Uusi CADS 18 on julkaistu 30.5.2018

11.6.2018
CADS18

Täysi-ikäinen CADS on nyt parempi kuin koskaan ennen

 

Tutustu uusiin ominaisuuksiin

CADS 18.0 sisältää suuren määrän uudistuksia. Uusien ominaisuuksien lisäksi olemme
keskittyneet erityisesti käytettävyyteen ja nopeuteen. Uusiin ominaisuuksiin pääset tutustumaan osoitteessa http://www.cads.fi/cads-18.

CADS 18.0 vaatii 64-bittisen ympäristön

Kasvaneiden muistinkäyttötarpeiden vuoksi on CADS 18.0 -versiossa siirrytty kokonaisuudessaan 64-bittiseen teknologiaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että CADS 18.0 -versiota ei voida asentaa 32-bittiseen ympäristöön. Varmistu siis oman laitteistosi yhteensopivuudesta ennen CADS 18.0 -versioon siirtymistä.

CADS 18.0 toimitetaan sähköisesti

CADS 18.0 -versiosta alkaen CADS-ohjelmistot toimitetaan vain sähköisesti. Käytännössä siis DVD-levyä ei enää toimiteta, vaan ohjelmistot ladataan asiakkaalle sähköpostilla toimitettavilla tiedoilla päivityspalvelusta. Päivitykset, mukaan lukien CADS 18.0 -versio,  ladataan entiseen tapaan päivityspalvelusta.

Asennusta yksinkertaistettu

CADS 18.0 -versiosta alkaen asennuspakettien määrää on pienennetty. Aiemmin eri tuoteperheiden alisovellukset olivat omia asennuspakettejaan, 18.0-versiosta alkaen kullekin tuoteperheelle (esim. Electric, Hepac, House) on vain yksi asennuspaketti, joka asentaa automaattisesti myös kaikki alisovellukset.

Palvelusopimus ja päivityspalvelu

Ota päivityspalvelu käyttöön viimeistään nyt

Jos palvelusopimus on voimassa, mutta et ole vielä käyttänyt päivityspalvelua, nyt on hyvä aika ottaa päivityspalvelu käyttöön. Päivityspalveluun pääset kirjautumaan osoitteessa http://www.cads.fi/tuki/paivityspalvelu. Kirjautumista varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja CD-avaimen, jotka löydät DVD-levyn kotelossa olevasta tarrasta.

Lue lisää uusista ominaisuuksista >>