Uusia ominaisuuksia ja vinkkejä CADS Hepacin käyttöön

16.5.2019
Uutta CADS Hepacissa

Huhtikuun alussa julkaistiin CADS Hepacista uusi revisio, jossa oli taas mukana muutamia tuotepäivityksiä sekä parannuksia nykyisiin toimintoihin. Erityisesti uusien kanavan piirto ja muokkaus -toimintojen ikkunoiden tekniikkaan tehtiin käyttäjien kommenttien/käyttökokemusten pohjalta muutoksia.
 

Kanavan piirto ja Hepac-muokkaus -ikkunat

Uusimmassa CADS Hepacissa Kanavan piirto ja Hepac-muokkaus ikkunat on muutettu oletuksena kelluviksi ikkunoiksi. Eli kun käynnistät ohjelmiston ensimmäisen kerran päivityksen jälkeen, nämä ikkunat tulevat Ominaisuudet-ikkunan päälle erillisinä ikkunoina. Voit määrittää näille ikkunoille juuri sinulle sopivan paikan, esim. telakoituna tai vaikka toisella näytöllä. Toiminto muistaa jatkossa viimeksi käytetyn paikan. Ja nyt kun ikkuna on kelluvana, ei ikävää piirtoalueen vilkkumista enää tapahdu, vaikka ikkuna ei olisikaan telakoitu CADSin Ominaisuudet-ikkunan kanssa.

CADS Hepac Kanavan piirto
18-version uudistetut Kanavaviite ja Viiteteksti -toiminnot käyttävät mitoitustyylejä mm. tekstikoon ja viitteen muotoiluun. Näiden muokkauksesta on jonkin verran tullut kyselyitä tukeen. Aiheesta on nyt tehty ohje, joka löytyy myCADSistä, kuten monia muitakin ohjeita ja ohjevideoita. (Jos linkki ei toimi, löydät ohjeen myCADSistä seuraavasti: CADS Hepac Akatemia > Aloitustoiminnot > Viitemerkintöjen oletusasetusten asettelu uuden kuvan luonnissa)
CADS Hepac myCADS ohje

 

Tulossa

Teemme parhaillaan jo seuraavaa revisiota ja siinä julkaisemme mm. uudistuksia tilojen lämpöhäviölaskentaan (kylmäsillat mukaan lämpöhäviölaskentaan) sekä tulostuksen paperikokojen ja mittakaavan valintaan. Näistä lisää kesäkuussa.