Täysi-ikäinen CADS 18 on parempi kuin koskaan!

CADS 18 on julkaistu 30.5.2018. Tutustu tarkemmin uudistuksiin:


Ammattilaisten työkalu CADS kehittyy versio versiolta. Vuosien varrella siihen on lisätty jatkuvasti uusia ominaisuuksia - käyttäjiä kuunnellen, ympäristön muutosvaatimuksia seuraten, itse oivaltaen ja kehittäen.

Ja kehitystyön myötä CADSin käytettävyys paranee - yhä. Toimintojen logiikka yhdenmukaistuu ja rajapinnat muihin järjestelmiin kehittyvät. Kaikki tämä yhdessä tarkoittaa, että suunnittelijan arki muuttuu mielekkäämmäksi ja työpäivistä tulee kiinnostavampia, kun rutiinit kevenevät ja voi keskittyä siihen, mikä työssä on tärkeintä.

Kokonaistavoite, joka CADS 18:n kehitystyölle asetettiin, oli tehdä hyvästä vieläkin parempi. Voimme sanoa sen suoraan - myös virheitä on korjattu. Kyllä, meidän ohjelmistossamme on ollut virheitä. Mutta nyt niitä on paljon vähemmän kuin ennen. Ja aivan ehdottoman varmasti CADS 18 on joka suhteessa nopeampi, käytettävämpi ja hauskempi työkalu kuin edeltäjänsä. Lyhyesti sanottuna - olemme siitä ylpeitä.

Yleisen parantamisen lisäksi voimme jakaa CADS 18:n uudistukset neljään eri luokkaan:
 

A. Uudet toiminnot -mielekkyyttä arkeen

1. Reikätoiminnot paremmat kuin koskaan ennen. Lisää automatiikkaa, mukana reikäkierto ja reikävarausten muutostietojen hallinta.

2. Täydellisesti uudistettu CADS Hepac Kanava -sovellus  - näet mitä suunnittelet 3D:nä. Muokkaat, piirrät, kehityt!

3. Kokonaan uudet CADS House -työkalut betonielementtipilareille ja  -palkeille - sama suunnittelun selkeys kuin seinäelementtien suunnittelussa.


B. Ympäristötekijät - vastuu meistä ja muista

1. Uusien määräysten mukainen energialaskenta paremman rakentamisen ja ympäristön puolesta.

2. Laadukkaampi talotekniikka -parempi sisäilma - terveemmät rakennukset

3. Meillä kaikilla on oikeus hengittää puhdasta ilmaa, töissä ja kotona.


C. Parempi suunnitteluprosessi   - sujuvampi yhteistyö

1. Asetustietojen jakaminen suunnittelun eri osapuolille kehittynyt

2. Rakenneosien IFC-sertifiointi jo lähes valmis, virallista leimaa vailla

3. Valmistuskuvat elementtitehtaalle entistä helpommin


D. Laitteet ja verkot -digitaalinen infra muokkaa maailmaa

1. Verkon mahdollisuudet parempaan käyttöön -lisenssit, päivitysten lataukset ja käyttäjätietojen hallinta. Kaikki nämä verkossa, jos käyttäjä niin haluaa.

2. 64-bittiset ohjelmistot. Täysi teho irti koneista ja muisteista. Ominaisuus, josta sinun ei tarvitse tietää mitään, mutta josta saat kaiken hyödyn käyttöösi heti päivityksen jälkeen.

3. Tehokkaammat tietokannat - SQL Server ja älykäs tietokantarakenne suunnittelusi tukena.

Osa yllä kuvatuista uudistuksista koskee kaikkia tuotteita, osa vain yhtä toimialaa. Tutustu oman toimialasi tuotekuvaukseen täältä: