IV

IV-verkosto

CADS Hepacin IV-mitoitus muodostaa verkostot ja valitsee kanavakoot automaattisesti. Kanavistot piirretään normaaleilla kanaviston piirtotoiminnoilla. Voit mitoittaa joko yhden haaran tai vaikkapa kaikki projektin järjestelmät kerralla. Mitoitus päättelee itse verkoston pään.

CADS Hepacissa suunnittelun lähtötietojen määritykseen voit käyttää myös tiloja ja äänilaskennassa voit laskea myös tilakohtaisia ääniä.

Yhden painalluksen periaate

CADS Hepacin IV-mitoitus toimii yhden painalluksen periaatteella. Piirrä kanavistoja, kopioi, peilaa, poista - kanavat ja kanavaosien koot muuttuvat kunkin järjestelmän mitoituskriteerien mukaisiksi vain napin painalluksella! Kukin kanavisto voi olla jakaantunut useaan osaan, joten mitoitusta voit käyttää suunnittelun kaikissa vaiheissa!

Verkoston mitoittaminen mahdollista koko suunnitteluprosessin ajan

CADS Hepacilla voit mitoittaa ensimmäisen kerran jo ensimmäisen päätelaitteen ja kanavan piirron jälkeen. Mitoitustulokset ovat selkeästi esillä koko ajan käsillä olevassa ikkunassa. Näet tarvittaessa valitun verkoston mitoitustuloksen liikennevalovärityksenä. Ohjelmisto antaa virheille selkeät selitykset ja korjausohjeet.

Mitoituskriteerien syöttäminen ja hallinta on nyt entistä helpompaa. Voit myös viedä läpinousut suoraan vaikka kellarista ullakolle. IV-tasapainotus laskee painehäviöt myös äänenvaimentimille ja palopelleille. IV-mitoituksen tehokkuuden isoissakin projekteissa varmistaa ohjelmiston käyttämä moniydintekniikka.