CADMATIC HVAC

CADMATIC HVAC on markkinoiden laajin ohjelmisto kaikkeen LVIA-suunnitteluun, johon sisältyy myös rakennusautomaatiosuunnittelu, määrä- ja energialaskenta. CADMATIC HVAC on ratkaisusi tietomallipohjaisesta mitoittavasta suunnittelusta (BIM) urakoinnin loppudokumentointiin sekä uudis- ja saneerauskohteissa että rakennusautomaatiosuunnittelussa. Ohjelmistolla tuotat niin perinteiset 2D-työkuvat, täydelliset 3D-mallit kuin myös tarkat määrälaskelmat. 

Laaja tuote eritasoisiin tarpeisiin

CADMATIC HVAC tuo asiakkaan käyttöön kaikki LVIA-suunnittelun osa-alueet käyttötarpeiden mukaan. Se mahdollistaa kattavan ohjelmistopaketin kokoamisen kolmesta käyttötasosta ja soveltuu laaja-alaisesti LVI- ja rakennusautomaatiosuunnitteluun. Yksi ohjelmisto mahdollistaa kokonaisvaltaisen työskentelyn tehokkaasti ja taloudellisesti.

Aidosti yhteensopiva

Tehokkaassa työskentelyssä on olennaista sujuva tiedonsiirto eri järjestelmien välillä. CADMATIC HVAC -ohjelmistolla työstät kaiken DWG-tiedostoista IFC-tietomalleihin. CADMATIC HVAC on aidosti yhteensopiva!

Määrälaskenta

CADMATIC HVAC -ohjelmiston tuottamat tarkat 3D-mallit todellisine tuotetietoineen mahdollistavat tarkat määrälaskennat suoraan nappia painamalla. Tulokset saadaan joko teksti- tai taulukkomuodossa.

Learn more about all the things you can do with CADMATIC Electrical

Rakennusautomaatio

CADMATIC HVAC -ohjelmistossa on laajat ominaisuudet rakennusautomaatiosuunnitteluun. Ohjelmistolla teet tehokkaasti ilmanvaihdon säätökaaviot sekä kattila-, lämpöpumppu- ja kaukolämmön kytkentäkaaviot.

Energialaskenta

CADMATIC HVAC -ohjelmistolla teet viralliset energiatodistukset ja -selvitykset. Erinomaiset tilaelementti- ja energialaskentaominaisuudet tekevät CADMATIC HVAC -ohjelmistosta markkinoiden tehokkaimman työkalun.