CADMATIC Profile

CADS Profile profiilirakenne

CADMATIC Profile on tehokas työkalu alumiini- ja teräsprofiilirakenteiden suunnitteluun. Se on alumiini- ja teräsrakenteisten ovien, ikkunoiden, lasiseinien, parvekekaiteiden ja julkisivukokonaisuuksien suunnitteluun kehitetty avoin järjestelmä.

CADMATIC Profilella luot tehokkaasti profiilirakenteiden naamakuvat, leikkaukset, osaluettelot ja katkaisulistat. Katkaisulistat voidaan optimoida Profile-järjestelmän optimointitoiminnoilla, tarvittaessa myös projektikohtaisesti.
 

Tehokasta profiilirakenteiden suunnittelua CADMATIC Profilella

1. Hyödynnä valmiita profiilikirjastoja

CADMATIC Profile -järjestelmää kehitetään yhteistyössä suomalaisten profiilivalmistajien ja -maahantuojien kanssa. Se sisältää valmiit profiilikirjastot Pursolta, Nokian Profiileilta, Forsterilta ja Jansenilta.

2.  Lisää profiileja myös itse

CADMATIC Profile -järjestelmä on rakenteeltaan avoin. Se ei ole sidottu yksittäisten valmistajien profiileihin, vaan käyttäjä voi myös itse lisätä sinne profiileja.

3. Tuota kuvat automaattisesti 

CADMATIC Profile -järjestelmässä on useita valmiita perusratkaisuja, joiden avulla kuvien tuottaminen on entistäkin nopeampaa. Rakenteet on mietitty etukäteen yhteistyössä profiilivalmistajien kanssa, joten sinun tarvitsee käyttäjänä vain venyttää rakenteen koko oikeaksi ja lisätä haluamasi lasit, umpiosat ja helat. Järjestelmä tuottaa automaattisesti naamakuvasta pysty- ja vaakaleikkaukset. Lasi- ja umpiosat lisätään kuvaan osoittamalla aukko, jonka jälkeen järjestelmä mitoittaa osan sekä valitsee lasin paksuuden mukaisesti oikeat lasituslistat.

Perusratkaisujen lisäksi ohjelmisto sisältää täydelliset työkalut yksittäisten profiilien ja profiiliyhdistelmien piirtoon. Ohjelmisto soveltuu siis erinomaisesti kaikenlaisten profiilirakenteiden suunnitteluun.

4. Generoi katkaisuluettelot automaattisesti

CADMATIC Profile -järjestelmällä luoduista naamakuvista generoit automaattisesti katkaisuluettelot, joita voit hyödyntää pituuksien ja katkaisukulmien osalta työmääräiminä. Projektikohtaiset katkaisuluettelot ovat koottavissa yhteenvetoluetteloksi, johon järjestelmä kerää valittujen listatiedostojen profiilit.

5. Optimoi profiilit helposti

CADMATIC Profile -järjestelmä sisältää vakiona myös profiilien katkaisuluetteloiden optimoinnin. Se myös tuottaa kuvasta graafiset lasiluettelot ja osaluettelot ja hinnoittelee profiilirakenteet erillisten profiilivalmistajakohtaisten hinnastojen avulla.

6. Tuota myös CAD-dokumentteja

CADMATIC Profile -suunnittelujärjestelmä sisältää myös CADMATIC Draw -perusohjelmiston. Ohjelmistolla voit tuottaa myös muita dokumentteja, esimerkiksi rakennedetaljeja.