Lupakuvat helposti

Lupakuvat


CADS Housella lupakuvien tuottaminen on nopeaa. Ohjelmisto sisältää tarvittavat toiminnallisuudet A:sta Ö:hön. CADS House on rakennussuunnittelun todellinen työkalupakki.

Luonnostelusta viimeisteltyihin kuviin

CADS Housella työskentely on joustavaa, koska käytössä ovat myös kaikki perinteisesti CAD-ohjelmista löytyvät työkalut. Luonnostelu onnistuu siis helposti ja siinä voidaan käyttää apuna esimerkiksi tilamäärityksiä, joiden avulla tilojen keskinäisiä riippuvuuksia on helppoa hahmotella.

Pohjakuva toimi tietopankkina

CADS House sisältää kattavat työkalut rakennuksen pohjakuvan tuottamiseen. Seinärakenteet, ikkunat ja ovet ovat vapaasti käyttäjän määriteltävissä. Piirtoautomatiikan ansiosta niiden piirtäminen on erittäin nopeaa.

Samalla kun tuotat CADS Housella suunnittelukohteesi pohjakuvat, syntyy suunnitelmaan tietoa, jota ohjelmisto hyödyntää jatkossa julkisivujen, leikkausten, 3D- ja IFC-mallien tuottamisessa. Jos tuotat myös rakennesuunnitelmat CADS Housella, kaikki pohjakuvaan syntynyt informaatio on hyödynnettävissä.

Julkisivujen ja leikkausten geometria pohjakuvasta

CADS Housella julkisivut ja rakennuksen kokonaisleikkaus syntyvät automaattisesti pohjakuvan tietojen avulla. Julkisivu- ja leikkauskuvat viimeistelet CADS Housen tarvike- ja varustetoiminnoilla.

Asemapiirros kartalle kuin kartalle

Asemapiirroksen tuottamista varten voit tuoda kartan joko CAD-muodossa (esim. dwg), PDF-tiedostona tai myös rasterimuotoisena (CADS Rasta-sovelluksen avulla), jolloin voit hyödyntää myös skannattuja karttoja. Asemapiirroksen tuottamiseen CADS House sisältää monipuoliset toiminnallisuudet.

Rakennesuunnittelu samalla taltalla

Jos teet arkkitehtisuunnittelun lisäksi kohteeseen myös rakennesuunnittelun, meillä on sinulle hyvä uutinen: CADS House on myös rakennesuunnitteluohjelmisto. Ja ilman lisähintaa. Rehtiä lisenssipolitiikkaamme tämäkin.