Arkkitehtisuunnittelu

Vähemmän viivan piirtoa, enemmän suunnittelua. Lupakuvista 3D-malleihin.

Arkkitehtisuunnitteluun CADS House tarjoaa laajat työkalut, tehokkaasta lupakuvien tuottamisesta energialaskentaan sekä 3D- ja IFC-malleihin. CADS House sisältää ohjelmalliset toiminnallisuudet kaikkiin pieniinkiin yksityiskohtiin, mitä arkkitehtisuunnitelmien tuottamisessa tarvitset. Samalla kuitenkin säilytät vapauden tehdä asioita haluamallasi tavalla.

Tehokkuus tuo ajansäästöä.

Rakennusten pohjakuvat syntyvät tehokkaasti, julkisivut ja leikkaukset generoituvat pohjakuvasta, julkisivujen viimeistely hoituu tehokkailla toiminnoilla - työ etenee nopeasti vaihe vaiheelta. CADS Housella tuotat myös asemapiirustukset, energiatodistukset, 3D- ja IFC-mallit.

Energialaskenta

CADS House Prolla teet viralliset energiatodistukset ja -selvitykset. Ohjelmiston tilaelementti- ja energialaskentaominaisuudet tekevät CADS Housesta markkinoiden tehokkaimman työkalun viranomaisten vaatimien energiaselvitysten luomiseen.

3D ja BIM

CADS Housella tuotat myös 3D- ja tietomallit (BIM). CADS House -ohjelmistossa 3D-mallien tuottaminen ei ole itseisarvo, eikä se hidasta suunnittelua. 3D-mallit syntyvät automaattisesti 2D-suunnitelmista. Voit keskittyä tuttuun 2D-työskentelyyn tietäen, että ohjelmisto tuottaa tarvittaessa laadukkaat 3D-mallit.