Palvelupolku

CADS-kouluttajat

Räätälöity palvelu on aina kustannustehokkain!

Me toimitamme sinulle sen, mitä olemme yhdessä sopineet.
Meillä tämä tarkoittaa sitä,  että toimintasi luonteesta tai koosta riippumatta Palvelupolkumme ottaa huomioon juuri sinut, auttaa ratkaisemaan CAD-ohjelmistosi käyttöön liittyvät kysymyksesi sekä mahdollistaa tehokkaimmat tavat ohjelmiston käyttöön.

Kaiken avaimena on sinun liiketoimintasi tehostuminen. Asiakkaittemme tarpeet vaihtelevat suurestikin,  joten emme voi, emmekä edes yritä, vastata kaikkeen tarpeeseen yhdellä ratkaisulla. Kerromme sinulle mitä Palvelupolku voi pitää sisällään.

Asiantuntijamme tekevät yli 200 koulutustapahtumaa vuosittain. Näistä suurin osa on asiakaskohtaisia koulutus- tai konsultointitapahtumia. 
 

Tutustu Palvelupolkuun ja ota kaikki hyöty irti ohjelmistostasi

1. Lähikoulutukset

 • Lähikoulutusta koulutuskalenterimme tarjonnan mukaisesti
 • Erityisesti ohjelmistonsa juuri hankkineille tai sitä vähän käyttäneille. Pääset liikkeelle oikeaan suuntaan jo heti alkumetreillä!
 • Mahdollistaa intensiivisen opiskelun ryhmässä, ilman häiriötekijöitä.
 • Koulutuksia myös Pro-käyttäjille, jolloin sisällön painopiste on parhaissa käytännöissä, ohjelmiston tehokäytössä sekä ongelmanratkaisuissa.

HUOM! myCADS Premium -asiakkaana osallistut koulutuksiin erityiseen myCADS-hintaan - tai jopa veloituksetta! Tutustu myCADS-palvelusopimukseen
 

2. Webinaarit

 • Lyhyt, tiivis aihekokonaisuus toimitettuna sinun työpöydällesi .
 • Saat koulutuksesta tallenteen, johon voit palata kertaamaan aihetta 3 kk:n ajan.
 • Osallistut koulutukseen kätevästi sinulle toimitettavan linkin kautta, yhteys on helppo testata etukäteen.

HUOM! myCADS Premium -asiakkaana osallistut webinaareihimme erityiseen myCADS-hintaan - tai jopa veloituksetta! Tutustu myCADS-palvelusopimukseen
 

3. Verkkokoulutukset

 • Kustannustehokas tapa kouluttautua, mikäli et ole aivan vasta-alkaja ohjelmiston käytössä.
 • Kouluttaja ohjaa yksilöllisesti kuva- ja ääniyhteyden kautta.
 • Perinteisen lähikoulutuksen sisältö tiivistettynä,  ilman matkustamiseen kuluvaa aikaa ja rahaa. 
 • Saat koulutuksestasi tallenteen, joka on mahtava apu osaamisen syventämiseen ja kertaamiseen!

HUOM! myCADS Premium -asiakkaana osallistut verkkokoulutuksiin erityiseen myCADS-hintaan - tai jopa veloituksetta! Tutustu myCADS-palvelusopimukseen
 

4. Asiakaskohtaiset koulutukset ja konsultointi

 • Erityisesti yrityksen käytäntöjen kehittämisessä toimivin toteutustapa.
 • Asiakkaan saama hyöty on suurin ja myös nopeimmin siirrettävissä asiakkaan liiketoimintaan, koska sisältö rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaisesti.
 • Tutustu tarkemmin asiakaskohtaisiin palveluihimme
   

5. Suunnitteluympäristö

Suunnitteluympäristön rakentamisesta hyötyvät erityisesti CADMATIC-ohjelmistojamme verkkoympäristössä käyttävät asiakkaamme. Kaikki suunnitteluun liittyvä sisältö on verkossa eikä yksittäisillä työasemilla. Tällöin puhumme yhteiskäytöstä, vakioiduista suunnittelu- ja esitystavoista, tehokkuudesta ja virheettömyydestä.

Tavoitteena on pysyvä ja dokumentoitu muutos asiakasyrityksen tavassa suunnitella ja käyttää ohjelmistojamme suunnittelutoimintansa tehostamiseen. Suunnitteluympäristö rakennetaan asiakaskohtaisena konsultointina. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.
 

6. Ohjelmistotekninen räätälöinti ja mukautukset

Ratkaisemme asiakkaan ongelmia myös ohjelmistoteknisin asiantuntijapalveluin. Lisäarvo asiakkaan toimintaan tulee asiakaskohtaisista aputoiminnoista,  joilla mahdollistetaan asiakkaan suunnitteluprosessin erityispiirteiden sujuva toteutus tai järjestelmien integraatioon liittyvistä tiedonsiirtorajapinnoista muihin tietojärjestelmiin kuten PDM- tai dokumentinhallintajärjestelmät. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Vuonna 2014 toteutimme kymmenkunta suurempaa koulutuskokonaisuutta yhdessä paikallisten TE- ja ELY-keskusten kanssa. Näiden tuki mahdollistaa yrityksen prosesseja tehostavan ja työntekijöiden osaamista lisäävän kokonaisuuden toteutuksen ja on siten ollut asiakkaittemme mielestä erittäin tarpeellinen ja hyödyllinen toteutustapa.