Rakennusautomaatio

CADS Hepacissa on laajat ominaisuudet rakennusautomaatiosuunnitteluun. Ohjelmistolla teet tehokkaasti niin ilmanvaihdon säätökaaviot kuin kattila-, lämpöpumppu- ja kaukolämmön kytkentäkaaviotkin.

CADS Hepacissa on laajat ominaisuudet rakennusautomaatiosuunnitteluun. Ohjelmistolla teet tehokkaasti ilmanvaihdon säätökaaviot sekä kattila-, lämpöpumppu- ja kaukolämmön kytkentäkaaviot.

Luettelot automaattisesti

CADS Hepacilla tehdyistä kaavioista ajetaan automaatiolaite-, LVI-laite- ja pisteluettelot. Tietoja ei pidetä useassa paikassa, jolla varmistetaan luetteloiden oikeellisuus myös tilanteessa, kun kaavioihin tehdään muutoksia. Positionkin muutos kaaviossa saa aikaan tiedon päivittymisen reaaliajassa toimintaselostukseen sekä muilla lehdillä oleviin luetteloihin. Luetteloiden luonteja hallitaan monipuolisilla asetuksilla, jotka voivat olla myös projektikohtaisia.

Mallikaaviot helposti

CADS Hepac sisältää helppokäyttöiset toiminnot mallikaavioiden tekoon. Voit tallentaa omat mallikaaviot toimintatapaselostuksineen ja hyödyntää niitä myöhemmin myös toisissa projekteissa.

Myös asennustarkastus- ja toimintokoelistat

Kaavioihin voidaan haluttaessa määrittää myös asennustarkastus- ja toimintokoelistat, joita voidaan hyödyntää esim. toimintakokeessa. CADS Hepac sisältää valmiit tiedot eri laitteiden tarkastusvaatimuksista.

Ohjelmistossa on tuki suomen-, englannin-, ruotsin- ja vironkielisten kaavioiden tekoon.

Säätökaavio, CADS Hepac