Ohjelmistot

CADMATIC Electrical

Monipuolinen CADMATIC Electrical on erinomainen valinta sähkö- ja automaatioalan eri suunnittelu- ja dokumentointitarpeisiin: rakennussähköistys (BIM), teollisuussähkö- ja autom

CADMATIC HVAC

CADMATIC HVAC on markkinoiden laajin ohjelmisto kaikkeen LVIA-suunnitteluun, johon sisältyy myös rakennusautomaatiosuunnittelu, määrä- ja energialaskenta.

CADMATIC Building

CADMATIC Building on arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tietomallintava tehotyökalu. Sillä teet kaiken lupakuvista energialaskelmiin ja rakennesuunnitelmista elementtisuunnitteluun.
CADMATIC opiskelijalisenssi

CADMATIC Opiskelijoille

CADMATIC-opiskelijalisenssi tuo käyttöösi uusimmat CADS-ohjelmistot - veloituksetta koko opiskelusi ajaksi. Opiskelijalisenssin lataat helposti netistä.
CADMATIC Rasta

CADMATIC Rasta

CADMATIC Rasta rasterimuotoisten kuvien käyttöön ja käsittelyyn. Ohjelmisto sisältää monipuoliset työkalut rasterikuvan valmisteluun ja käsittelyyn.
CADMATIC opettajille

CADMATIC Opettajille

Tarjoamme opettajille veloituksetta käyttöön CADMATICin opettajalisenssit. Opettajalisenssin lataat helposti netistä.
CADMATIC Draw

CADMATIC Draw

CADMATIC Draw on helppokäyttöinen CAD-ohjelmisto monipuolisilla perustoiminnoilla. Aidosti yhteensopiva ja suomenkielinen.
CADMATIC GeoXY

CADMATIC GeoXY

CADMATIC GeoXY on helppokäyttöinen CAD-työkalu mittausalan ammattilaisille. Sen avulla käsittelet mittapisteitä, luot maastomalleja sekä lasket kätevästi maaston määriä.
CADMATIC Mechanic

CADMATIC Mechanic

CADMATIC Mechanic on kone- ja putkistosuunnittelun tehokas työkalupakki, joka sisältää monipuoliset työkalut myös konepajakuvien käsittelyyn.
CADMATIC PI

CADMATIC PI

CADMATIC PI -ohjelmistolla tuotat ja ylläpidät tehokkaasti prosessikaavioita.

CADMATIC Profile

CADMATIC Profile on tehokas työkalu alumiini- ja teräsprofiilirakenteiden suunnitteluun.

CADMATIC Ref

CADMATIC Ref -ohjelmistolla tuotat tehokkaasti niin kylmätekniset kaaviot kuin tasokuvatkin.

Kolmas lukukausi

Syventävää CAD-koulututusta teknisen alan opiskelijoille ja oppilaitoksille.
CADMATIC Electrical PDM interface

CADMATIC Electrical PDM interface

CADMATIC Electrical PDM interface on CADMATIC Electricaliin erikseen hankittavissa oleva laajennus, joka mahdollistaa tiedonsiirron CADMATIC Electricalin ja PDM/PLM -järjestelmien välillä.