Helppokäyttöinen suunnitteluohjelmisto

CADMATIC Building -ohjelmiston helppokäyttöisyys syntyy täydellisestä suomenkielisyydestä, suomalaiselle suunnittelijalle kehitetyistä toiminnoista ja tutusta CAD-käyttöliittymästä.
 

Täydellisesti suomenkielinen

CADMATIC Building on täysin suomenkielinen ohjelmisto, alusta loppuun. Ohjelmisto käyttöliittymineen ja on line -ohjeineen on ja ongelmatilanteissa Tuotetukemme puhuu samaa sinulle tuttua kieltä, Suomea.
 

Helppo oppia

On selvää, että uuden ohjelmiston helppo oppiminen on suhteellinen käsite. CADMATIC Building -ohjelmiston kohdalla oppimista helpottaa oleellisesti kuitenkin moni asia. Jos olet aikaisemmin käyttänyt jotakin CAD-ohjelmistoa, kynnyksesi siirtyä CADMATIC Building -ohjelmistoon on pieni. Tämä perustuu siihen, että käyttöliittymältään ja toimintaperiaatteeltaan CADMATIC Building muistuttaa hyvinkin paljon ns. perinteistä CAD-suunnittelua. Tehokkaat arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun tehdyt toiminnallisuudet toimivat suunnittelijalähtöisesti ja yhdenmukaisesti.
 

MyCADS-palvelusopimus varmistaa osaamisesi jatkuvan kehittymisen

CADMATIC Building -asiakkaana voit hankkia myCADS-Palvelusopimuksen, joka tuo käyttöösi monia etuja. Jatkuvan tuotekehityksemme tulokset ovat käytettävissäsi uusien versioiden ja revisioiden myötä. Ongelmatilanteissa voit olla suoraan yhteydessä sähköposti- ja puhelintukeemme.

MyCADS-Palvelusopimusasiakkaana pääset hyödyntämään myös myCADS-käyttäjäportaalin laajaa koulutusmateriaalipankkia, kuten videoita. Voit myös osallistua maksuttomiin verkossa tapahtuviin koulutuksiin. Kaikki tämä on mahdollista vuosittaista, maltillisesti hinnoiteltua palvelusopimusmaksua vastaan. Rehtiä ja reilua ohjelmistopolitiikkaa tämäkin.