Kiistatonta yhteensopivuutta

CADMATIC Building -ohjelmiston yhteensopivuus on asiakaskunnassamme jo käsite. Aito yhteensopivuus mahdollistaa niin vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolten kanssa.

CADMATIC Building lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF- ja PDF-tiedostoja sekä IFC-tietomalleja.

CADMATIC Building -ohjelmistoon voit tuoda ja muokata CADMATIC Rasta -ohjelmiston avulla esim. karttapohjia ja tehdä suunnitelmat tehokkaasti niiden pohjalta. CADMATIC Rasta tukee yli 20 rasteriformaattia mm. TIFF, BMP ja JPEG.
 

Kaikki tarvittava tietomallipohjaiseen suunnitteluun

CADMATIC Building on kaikenkattava ratkaisu myös tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM). Se sisältää IFC-tietomallien tuonti ja vientitoiminnot (Import/Export).

CADMATIC Building -ohjelmistolla on kansainvälinen IFC 2x3 CV 2.0 -sertifikaatti rakennesuunnittelun IFC Export -toimintojen osalta (Export, Structures). IFC Import -toiminnallisuuden ansiosta voit ladata CADMATIC Building -ohjelmistoon myös muiden suunnittelijoiden (LVI, sähkö, arkkitehti, rakenne) IFC-tietomalleja.
 

CADMATIC on vahva tekijä suomalaisessa rakentamisessa

CADMATIC Building -ohjelmistoja käytetään  noin 1 500 suomalaisessa yrityksessä. Myös taloteknisessä suunnittelussa olemme vahva tekijä. Rakennussähkösuunnittelussa CADMATIC Electrical (CADS Electric) -ohjelmistomme on selkeä markkinajohtaja (64 %, TNS Gallup 2016) ja myös LVIA-suunnitteluun kehitetty CADMATIC HVAC on laajasti käytössä suomalaisissa suunnittelutoimistoissa. CADMATIC on vahva tekijä suomalaisessa rakentamisessa.