Laaja kokonaisuus

CADMATIC Building kattaa kaikki rakennussuunnittelu- ja dokumentointitarpeet luonnostelusta, arkkitehti- ja rakennesuunnittelun kautta tietomalleihin ja visualisointeihin. Sillä syntyvät niin lupakuvat kuin yksityiskohtaiset rakennesuunnitelmat luetteloineenkin.
 

Jyrkkä ei rutiineille.

CADMATIC Building -ohjelmiston kehittämisessä on ollut yksi keskeinen periaate: Jyrkkä ei rutiineille. Mielestämme suomalaisen arkkitehti- ja rakennesuunnittelijan tulee käyttää aikansa siihen, mihin hänet on koulutettu. Suunnitteluun.

CADMATIC Building on rakennussuunnittelun todellinen työkalupakki. Olemme poistaneet rutiinit kehittämällä ohjelmistoon älykkäitä toiminnallisuuksia, joiden avulla tuotat suunnitelmat tehokkaasti ja laadukkaasti. Periaatteemme on: Kaikki mitä teet, siihen löytyy työkalu.
 

Monipuolisuus on vahvuus.

CADMATIC Building -ohjelmiston monipuoliset ja kattavat suunnittelutyökalut yhdessä CAD-perustyökalujen ja erinomaisen sekä kiitellyn DWG-yhteensopivuuden kanssa tekevät CADMATIC Building -ohjelmistosta lyömättömän kokonaisuuden. Voit myös halutessasi tuottaa CADMATIC Building -ohjelmistolla suunnitelmistasi 3D- ja IFC-mallit.
 

Laaja tuoteperhe eritasoisiin tarpeisiin.

CADMATIC Buildingin kolmitasoinen tuoteperhe mahdollistaa juuri tarpeisiisi oikeinmitoitetun ohjelmistoratkaisun hankkimisen.

  • CADMATIC Building Lite: Kevyempään rakennusdokumentointiin
  • CADMATIC Building Standard: Arkkitehti- ja rakennesuunnittelun työkalupakki
  • CADMATIC Building: Sisältää myös monipuoliset 3D-, tietomallinnus- ja energialaskentaominaisuudet

Jos olet hankkinut kevyemmän version CADMATIC Building -ohjelmistosta (Lite, Standard), voit myöhemmin päivittää sen laajemmaksi ns. tasonkorotuksella. Maksat vain tuotteiden välisen hinnanerotuksen. Reilua ja rehtiä lisenssipolitiikkaa tämäkin.