CADMATIC Drawing Viewer

CADMATIC Drawing Viewer on tarkoitettu CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen. Se sisältää myös peruspiirto-, muokkaus- ja tulostusominaisuudet, joten se soveltuu myös CAD-ohjelmistojemme perusominaisuuksien harjoitteluun. CADMATIC Drawing Viewerissä ei ole tallennusmahdollisuutta.
 

CADMATIC Drawing Viewerillä onnistuu:

1. DRW-, DWG- ja DXF-tiedostojen avaus  - niin 2D:ssä kuin 3D:ssäkin

CADMATIC Drawing Viewer avaa monipuolisesti eri CAD-tiedostoja. Oman DRW-formaatin lisäksi voit avata Viewer-ohjelmistolla myös DWG- ja DXF-tiedostoja. Ohjelmisto lukee niin 2D- kuin 3D-tiedostojakin.

2. IFC-tietomallien avaus

CADMATIC Drawing Viewer tukee myös rakennusalalla yleistyvää tietomallipohjaista suunnittelua. Viewerillä voit avata IFC 2x3 CV 2.0 -standardin mukaisia IFC-malleja, esimerkiksi arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkömalleja. Voit tuoda yhteen kuvaan useampia malleja, jolloin syntyy ns. yhdistelmämalleja.

3. Monipuolisten tulostusominaisuuksien hyödyntäminen

Ohjelmistojemme monipuoliset tulostusominaisuudet ovat käytettävissäsi myös CADMATIC Drawing Viewerissä. Tulosta kuvia mm.

  • arkkikoon mukaan (näet helposti, paljonko paperille mahtuu),
  • paloina (kun iso kuva pitää tulostaa useassa osassa pienemmälle paperille)
  • tai raamitulostuksena (hyödyntäen kuvassa olevia valmiita piirustusraameja).

Helppokäyttöisten tulostusasetusten avulla voit vaikuttaa monipuolisesti tulostuksen ulkoasuun, mm. viivanpaksuuksien osalta.

4. Valmiiden taso- ja tulostusrutiinien käyttö CADMATIC Electrical- ja CADMATIC HVAC-kuville

CADMATIC Drawing Viewer sisältää valmiina erikoistoiminnot CADMATIC Electrical- ja CADMATIC HVAC-ohjelmistoilla tuotettujen kuvien tasokäsittelyyn ja tulostukseen.

Voit liikkua helposti mainituilla ohjelmistoilla tehtyjen kaavioiden eri lehdillä. Kaavion eri lehtien tulostus, yhdestä/useammasta kuvatiedostosta hoituu helposti omalla toiminnolla.

5. Perusominaisuuksien käytön harjoittelu

CADMATIC Drawing Vieweriä  voit käyttää myös CADMATIC Draw -ohjelmistomme perusominaisuuksien harjoitteluun. Korostamme kuitenkin, että Viewer-ohjelmisto ei sisällä toimialakohtaisten CAD-ohjelmistojen toiminnallisuuksia.

Erinomainen ja yleisesti tunnustettu DWG-yhteensopivuus varmistaa, että voit avata jopa 80-luvulta peräisin olevia DWG-kuvia virheettömästi!

 

Lataa CADS Viewer - veloituksetta Tiedustele koekäyttöä