CADS

Tarvitsetko helppokäyttöistä ja aidosti yhteensopivaa CAD-ohjelmistoa, joka puhuu tuttua suomen kieltä, mutta on myös tarvittaessa saatavissa englanninkielisenä? Näetkö pärjääväsi tällä hetkellä CAD-perusominaisuuksilla, mutta haluat säilyttää mahdollisuuden tehostaa työskentelyäsi toimialakohtaisilla sovelluksilla? Arvostatko nopeaa ja ammattitaitoista tukea ongelmatilanteissa suoraan ohjelmistoa kehittävältä yritykseltä?

CAD-ohjelmisto menestystuotteiden taustalla

CADS on perusCAD-ohjelmisto, johon pohjautuvat toimialakohtaiset CADS-suunnittelujärjestelmät, kuten Suomen käytetyimmät suunnittelujärjestelmät: sähkö- ja automaatiosuunnittelun ohjelmisto CADS Electric ja LVIA-suunnittelun CADS Hepac.

CADSin edut ovat kiistattomat:

 • Suunnittele 2D:ssä tai 3D:ssä
 • Helppokäyttöisiä työtä tehostavia toiminnallisuuksia
  Monipuoliset tulostustoiminnot jonotulostuksineen tai tehokkaat etsi/korvaa –toiminnot kuvan attribuuttien muokkaamisessa ym.
 • Kiistatonta yhteensopivuutta
  CADS lukee ja tuottaa DRW-, DWG-,DXF- ja PDF-tiedostoja ja lukee IFC-tietomalleja
 • Täysin suomenkielinen ohjelmisto
  Kehityksessä on huomioitu myös suomalaiset standardit ja suunnittelukäytännöt. CADS-ohjelmiston saa myös englanninkielisenä.
 • Yksittäis- ja verkkolisenssit
  Verkkolisenssit ovat erinomainen vaihtoehto silloin, kun ohjelmistotarvetta on useammalla henkilöllä, mutta ei täysiaikaisesti.
 • Laajennettavissa tarpeidesi mukaan
  Täydennä tarvittaessa CADS-ohjelmistolisenssiäsi kattavasta, eri toimialoille suunnatusta ohjelmistoperheestämme valitsemistasi tuotteista. 
 • Tuki lähellä
  Suomalaisena ohjelmistotalona jatkamme yhteistyötä kanssanne myös ohjelmistohankinnan jälkeen. Käytössämme on paras mahdollinen asiantuntemus juuri silloin, kun sitä tarvitset, ks. myCADS-palvelusopimus.
   

CADS on aidosti suomalainen CAD-ohjelmisto suomalaisiin tarpeisiin!