Dokumenttienhallinta

CADS DM -dokumenttienhallintajärjestelmä

Kun haluat hallita tehokkaammin dokumenttejasi, voit hankkia CADS Electricin rinnalle CADS DM -dokumenttienhallintajärjestelmän. CADS DM:llä hallitset kaikki projektiin liittyvät dokumenttitiedostot.

CADS DM helpottaa erityisesti niitä käyttäjiä, jotka joutuvat jatkuvasti ylläpitämään ja hallitsemaan dokumentteja. Esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa sekä kunnossapidossa sen edut ovat kiistattomat. DM:n avulla varmistat, että kaikilla projektin tekijöillä on aina viimeisin suunnittelutieto käytettävissään. 

Projektin tiedot aina ajan tasalla

CADS Electric ja DM -ohjelmistojen välinen rajapinta mahdollistaa ohjelmistojen keskustelun entistä paremmin keskenään. Kaksisuuntaisen tiedonsiirron ansiosta projektin tiedot ovat aina ajan tasalla, riippumatta siitä, teetkö muutokset dokumentteihin CADS Electricin vai CADS DM:n kautta.

CADS DM:stä voit milloin tahansa tulostaa raportteja (esim. laite-, kaapeli- ja kytkentäluetteloita) ja luottaa siihen, että käytössäsi on aina viimeisimmät suunnittelutiedot. Voit myös tehdä valmiita kyselyitä tai pikatoimintoja helpottamaan dokumenttien löytymistä. Voit myös rakentaa tietokentät tarpeittesi mukaisiksi. Mukana tuleva raporttigeneraattori antaa mahdollisuuden kustomoituihin luetteloihin.

Toimivaa revisiointia

CADS DM:llä hallitset tehokkaasti myös dokumenttien revisioinnin. Vanhat dokumentit tallentuvat järjestelmään ja niihin voi palata aina tarvittaessa.


Tutustu tarkemmin CADS DM:ään >>