Urakointi

CADS Electric on tehokkain ja turvallisin valinta sähköurakoinnin eri CAD-tarpeisiin. Se sisältää helppokäyttöiset työkalut dokumentointiin, suunnitteluun ja määrälaskentaan.

CADS Electric kattaa kaikki sähköpiirustusten osa-alueet (tasopiirustukset, piirikaaviot ja keskuskaaviot). Tee kaikki omat sähködokumentit yhdellä Suomessa eniten käytetyllä kotimaisella helppokäyttöisellä tuotteella!

Mikäli kohteesi ja dokumentointitarpeesi ovat pieniä, voimme tarjota helppokäyttöisen ja kevyen suomenkielisen dokumentointityökalun (CADS Electric Lite). Tarpeittesi ja vaatimuksiesi kasvaessa tarjoamme sinulle Standard- sekä Pro-tason edullisella tasonkorotuksella. Maksat vain erotuksen, eikä tule hukkainvestointeja!  

Kiistatonta yhteensopivuutta 

CADS Electricin erinomainen yhteensopivuus on jo käsite. Suunnittelijoilta tulevat kuvat aukeavat sujuvasti, niihin on mahdollista tehdä tarvittavia muutoksia ja tarvittaessa siirtää tietoja suoraan eri tarjouslaskentaohjelmistoihin: 

  • CADS Electric lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF-, PDF-, IFC- (vienti Pro-versiossa) ja BCF-tiedostoja.
  • CADS lukee myös yleisimpiä rasteriformaatteja, kuten JPEG, PNG, BMP, GIF, TIF.

Turvallinen valinta

Kun valitset CADS Electricin urakointiyrityksesi CAD-työkaluksi, teet päätöksen, joka kantaa pitkälle. Ohjelmiston takana on osaava ja vakaa yritys, joka takaa tuotteen kehittymisen myös tulevaisuudessa.