Lupakuvat helposti

Lupakuvat


CADMATIC Building -ohjelmistolla lupakuvien tuottaminen on nopeaa. Ohjelmisto sisältää tarvittavat toiminnallisuudet A:sta Ö:hön. CADMATIC Building on rakennussuunnittelun todellinen työkalupakki.

Luonnostelusta viimeisteltyihin kuviin

CADMATIC Building -ohjelmistolla työskentely on joustavaa, koska käytössä ovat myös kaikki perinteisesti CAD-ohjelmista löytyvät työkalut. Luonnostelu onnistuu siis helposti ja siinä voidaan käyttää apuna esimerkiksi tilamäärityksiä, joiden avulla tilojen keskinäisiä riippuvuuksia on helppoa hahmotella.

Pohjakuva toimi tietopankkina

CADMATIC Building sisältää kattavat työkalut rakennuksen pohjakuvan tuottamiseen. Seinärakenteet, ikkunat ja ovet ovat vapaasti käyttäjän määriteltävissä. Piirtoautomatiikan ansiosta niiden piirtäminen on erittäin nopeaa.

Samalla kun tuotat CADMATIC Building -ohjelmistolla suunnittelukohteesi pohjakuvat, syntyy suunnitelmaan tietoa, jota ohjelmisto hyödyntää jatkossa julkisivujen, leikkausten, 3D- ja IFC-mallien tuottamisessa. Jos tuotat myös rakennesuunnitelmat CADMATIC Buildingillä, kaikki pohjakuvaan syntynyt informaatio on hyödynnettävissä.

Julkisivujen ja leikkausten geometria pohjakuvasta

CADMATIC Building -ohjelmiston avulla julkisivut ja rakennuksen kokonaisleikkaus syntyvät automaattisesti pohjakuvan tietojen pohjalta. Julkisivu- ja leikkauskuvat viimeistelet CADMATIC Buildingin tarvike- ja varustetoiminnoilla.

Asemapiirros kartalle kuin kartalle

Asemapiirroksen tuottamista varten voit tuoda kartan joko CAD-muodossa (esim. dwg), PDF-tiedostona tai myös rasterimuotoisena (CADMATIC Rasta -sovelluksen avulla), jolloin voit hyödyntää myös skannattuja karttoja. Asemapiirroksen tuottamiseen CADMATIC Building sisältää monipuoliset toiminnallisuudet.

Rakennesuunnittelu samalla taltalla

Jos teet arkkitehtisuunnittelun lisäksi kohteeseen myös rakennesuunnittelun, meillä on sinulle hyvä uutinen: CADMATIC Building on myös rakennesuunnitteluohjelmisto. Ja ilman lisähintaa. Rehtiä lisenssipolitiikkaamme tämäkin.