Helppokäyttöinen

CADS Housen helppokäyttöisyys syntyy täydellisestä suomenkielisyydestä, suomalaiselle suunnittelijalle kehitetyistä toiminnoista ja tutusta CAD-käyttöliittymästä.

Täydellisesti suomenkielinen.

CADS House on täysin suomenkielinen ohjelmisto, alusta loppuun. Ohjelmisto käyttöliittymineen ja on line -ohjeineen on ja ongelmatilanteissa Helpdeskimme puhuu samaa sinulle tuttua kieltä, Suomea.

Helppo oppia.

On selvää, että uuden ohjelmiston helppo oppiminen on suhteellinen käsite. CADS Housen kohdalla oppimista helpottaa oleellisesti kuitenkin moni asia. Jos olet aikaisemmin käyttänyt jotakin CAD-ohjelmistoa, kynnyksesi siirtyä CADS Houseen on pieni. Tämä perustuu siihen, että käyttöliittymältään ja toimintaperiaatteeltaan CADS House muistuttaa hyvinkin paljon ns. perinteistä CAD-suunnittelua. Tehokkaat arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun tehdyt toiminnallisuudet toimivat suunnittelijalähtöisesti ja yhdenmukaisesti.

MyCADS-palvelusopimus varmistaa osaamisesi jatkuvan kehittymisen.

CADS House -asiakkaana voit hankkia myCADS-Palvelusopimuksen, joka tuo käyttöösi monia etuja. Jatkuvan tuotekehityksemme tulokset ovat käytettävissäsi uusien versioiden ja revisioiden myötä. Ongelmatilanteissa voit olla suoraan yhteydessä sähköposti- ja puhelintukeemme. MyCADS-Palvelusopimusasiakkaana pääset hyödyntämään myös myCADS-käyttäjäportaalin laajaa koulutusmateriaalia, kuten videoita. Voit myös osallistua maksuttomiin verkossa tapahtuviin koulutuksiin. Kaikki tämä on mahdollista vuosittaista, maltillisesti hinnoiteltua palvelusopimusmaksua vastaan. Rehtiä ja reilua ohjelmistopolitiikkaa tämäkin.