Kiistatonta yhteensopivuutta

CADSin yhteensopivuus on asiakaskunnassamme jo käsite. Aito yhteensopivuus mahdollistaa niin vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolten kanssa.

CADS House lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF- ja PDF-tiedostoja sekä IFC-tietomalleja.

CADS Houseen voit tuoda ja muokata Rasta-ohjelmiston avulla esim. karttapohjia ja tehdä suunnitelmat tehokkaasti niiden pohjalta. CADS Rasta tukee yli 20 rasteriformaattia mm. TIFF, BMP ja JPEG.

Kaikki tarvittava tietomallipohjaiseen suunnitteluun

CADS House on kaikenkattava ratkaisu myös tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM). Se sisältää IFC-tietomallien tuonti ja vientitoiminnot (Import/Export). CADS Housella on kansainvälinen IFC 2x3 CV 2.0 -sertifikaatti rakennesuunnittelun IFC Export -toimintojen osalta (Export, Structures). IFC Import -toiminnallisuuden ansiosta voit ladata CADS Houseen myös muiden suunnittelijoiden (LVI, sähkö, arkkitehti, rakenne) IFC-tietomalleja.

CADS käytössä joka niemen notkossa ja saarelmassa.

CADS-ohjelmistolla on lähes 6 000 asiakasyritystä Suomessa. CADS House -ohjelmistoja käytetään  noin 1 500 suomalaisessa yrityksessä. Myös taloteknisessä suunnittelussa olemme vahva tekijä. Rakennussähkösuunnittelussa CADS Electric -ohjelmistomme on selkeä markkinajohtaja (64 %, TNS Gallup 2016) ja myös LVI-suunnitteluun kehitetty CADS Hepac on laajasti käytössä suomalaisissa suunnittelutoimistoissa. CADS on vahva tekijä suomalaisessa rakentamisessa.