Laaja kokonaisuus

CADS House kattaa kaikki rakennussuunnittelu- ja dokumentointitarpeet luonnostelusta, arkkitehti- ja rakennesuunnittelun kautta tietomalleihin ja visualisointeihin. Sillä syntyvät niin lupakuvat kuin yksityiskohtaiset rakennesuunnitelmat luetteloineenkin.

Jyrkkä ei rutiineille.

CADS Housen kehittämisessä on ollut yksi keskeinen periaate: Jyrkkä ei rutiineille. Mielestämme suomalaisen arkkitehti- ja rakennesuunnittelijan tulee käyttää aikansa siihen, mihin hänet on koulutettu. Suunnitteluun.

CADS House on rakennussuunnittelun todellinen työkalupakki. Olemme poistaneet rutiinit kehittämällä ohjelmistoon älykkäitä toiminnallisuuksia, joiden avulla tuotat suunnitelmat tehokkaasti ja laadukkaasti. Periaatteemme on: Kaikki mitä teet, siihen löytyy työkalu.

Monipuolisuus on vahvuus.

CADS Housen monipuoliset ja kattavat suunnittelutyökalut yhdessä CAD-perustyökalujen ja erinomaisen sekä kiitellyn DWG-yhteensopivuuden kanssa tekevät CADS Housesta lyömättömän kokonaisuuden. Voit myös halutessasi tuottaa CADS Housella suunnitelmistasi 3D- ja IFC-mallit.

Laaja tuoteperhe eritasoisiin tarpeisiin.

CADS Housen kolmitasoinen tuoteperhe (Lite, Standard, Pro) mahdollistaa juuri tarpeisiisi oikeinmitoitetun ohjelmistoratkaisun hankkimisen.

  • CADS House Lite: Kevyempään rakennusdokumentointiin
  • CADS House Standard: Arkkitehti- ja rakennesuunnittelun työkalupakki
  • CADS House Pro: Sisältää myös 3D-, tietomallinnus- ja energialaskentaominaisuudet

Jos olet hankkinut kevyemmän version CADS Housesta (Lite, Std), voit myöhemmin päivittää sen laajemmaksi ns. tasonkorotuksella. Maksat vain tuotteiden välisen hinnanerotuksen. CADSin reilua ja rehtiä lisenssipolitiikkaa tämäkin.