CADS Viewer

CADS Viewer on tarkoitettu CAD-kuvien katseluun ja tulostamiseen. Se sisältää myös peruspiirto-, muokkaus- ja tulostusominaisuudet, joten se soveltuu myös CADS-ohjelmiston perusominaisuuksien harjoitteluun. CADS Viewerissä ei ole tallennusmahdollisuutta.
 

CADS Viewerillä onnistuu:

1. DRW-, DWG- ja DXF-tiedostojen avaus  - niin 2D:ssä kuin 3D:ssäkin

CADS Viewer avaa monipuolisesti eri CAD-tiedostoja. CADSin oman DRW-formaatin lisäksi voit avata Viewer-ohjelmistolla myös DWG- ja DXF-tiedostoja. CADS Viewer lukee niin 2D- kuin 3D-tiedostojakin.

2. IFC-tietomallien avaus

CADS Viewer tukee myös rakennusalalla yleistyvää tietomallipohjaista suunnittelua. Viewerillä voit avata IFC 2x3 CV 2.0 -standardin mukaisia IFC-malleja, esimerkiksi arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkömalleja. Voit tuoda yhteen kuvaan useampia malleja, jolloin syntyy ns. yhdistelmämalleja.

3. Monipuolisten tulostusominaisuuksien hyödyntäminen

CADS-ohjelmiston monipuoliset tulostusominaisuudet ovat käytettävissäsi myös CADS Viewerissä. Tulosta kuvia mm.

  • arkkikoon mukaan (näet helposti, paljonko paperille mahtuu),
  • paloina (kun iso kuva pitää tulostaa useassa osassa pienemmälle paperille)
  • tai raamitulostuksena (hyödyntäen kuvassa olevia valmiita piirustusraameja).

Helppokäyttöisten tulostusasetusten avulla voit vaikuttaa monipuolisesti tulostuksen ulkoasuun, mm. viivanpaksuuksien osalta.

4. Valmiiden taso- ja tulostusrutiinien käyttö CADS Electric- ja CADS Hepac-kuville

CADS Viewer sisältää valmiina erikoistoiminnot CADS Electric- ja CADS Hepac -ohjelmistoilla tuotettujen kuvien tasokäsittelyyn ja tulostukseen.

Voit liikkua helposti mainituilla ohjelmistoilla tehtyjen kaavioiden eri lehdillä. Kaavion eri lehtien tulostus, yhdestä/useammasta kuvatiedostosta hoituu helposti omalla toiminnolla.

5. Perusominaisuuksien käytön harjoittelu

CADS Vieweriä voit käyttää myös CADS-ohjelmiston perusominaisuuksien harjoitteluun. Korostamme kuitenkin, että Viewer-ohjelmisto ei sisällä toimialakohtaisten CADS-ohjelmistojen toiminnallisuutta.

CADSin erinomainen ja yleisesti tunnustettu DWG-yhteensopivuus varmistaa, että voit avata jopa 80-luvulta peräisin olevia DWG-kuvia virheettömästi!

 

Lataa CADS Viewer - veloituksetta Tiedustele koekäyttöä