Projektin tehokkuus ei ole viivanpiirrossa

webinaari

Tässä webinaarissa keskitymme perinteisen viivanpiirron ja tehokkaan suunnittelusovelluksen eroihin. CADMATIC Buildingin automatisoidut toiminnot tuovat lisätehoa päivittäiseen rakennesuunnitteluun. Aikaa säästyy, kun rutiiniluonteiset tehtävät voidaan hoitaa automatisoidusti.

Buildingillä esimerkiksi erilaiset aikaa vievät luetteloinnit syntyvät todella nopeasti, suoraan suunnitelmasta. Ohjelmisto tuottaa myös esimerkiksi betonilaattojen valmistuslomakkeet automaattisesti tasokuvasta, sekunneissa, kohteen koosta riippumatta! Lisäksi lomakkeiden tulostus on automatisoitu. Tulosteet syntyvät joko paperille tai pdf:ksi ilman käyttäjän lisätoimia!

Webinaarissa käsittelemme mm. perinteisen viivanpiirron ja tehokkaan suunnittelusovelluksen eroihin, käydään läpi suunnittelua tukevia aloitustoimintoja sekä tutustumme ontelolaattasuunnitteluun luetteloinnin näkökulmasta.

Tutustu asiakkaamme kokemukseen CADMATIC Buildingistä

Pidätämme oikeuden webinaarin perumiseen tai siirtämiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisista aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksista johtuen.

Ajankohta
30.9.2020
klo 10.00
Ilmoittautuminen päättyy
28.09.2020 23:59
Kohderyhmä
Kaikki
Hintatiedot
Maksuton
Kouluttaja

Piia Talsi
CADMATIC Building -asiantuntija

Sijainti
Webinaari

60.459268, 26.9337884