Vaasa kasvaa – suunnittelua tarvitaan

Vaasan seutu on löytänyt tällä vuosikymmenellä kasvureseptin energia-alasta, ja positiivinen kehitys heijastuu myös alueen muuhun elinkeinotoimintaan. Ennen kaikkea kasvu näkyy rakennusalalla, joka tarvitsee lisää työvoimaa joka sektorilla. 

Kiinteistökonserni WasaGroupiin kuuluva WasaPlan Oy on arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jossa Vaasan seudun kasvu näkyy hyvin. 

”Töitä on riittänyt kaiken aikaa”, kertoo rakennesuunnittelija Simon Bredbacka. ”Olemme laajentaneet suunnittelutoimintaamme myös LVI-puolelle. Sähkösuunnitteluakin harkitaan.”

Tarve talotekniikan suunnittelulle on tullut asiakaskysynnän kautta. Bredbacka kertoo, että projekteja tehdään Vaasan seudun lisäksi eri puolille Suomea. Mutta vahvinta kasvu on Vaasassa. ”Myymälöitä, liikerakennuksia, yksi hotelli”, Bredbacka luettelee tuoreita projekteja.

”CADS House on ollut luottotyökalumme jo pitkään. Erityisesti olen pitänyt sen ominaisuuksista betonielementtien suunnittelussa – ontelolaattojen suunnittelu on CADSilla erittäin tehokasta”; Bredbacka kiittää. ”Myös LVI-puolelle CADS oli luonteva valinta.”

 


WasaPlan Oy on ripeästi kasvava vaasalainen suunnittelutoimisto, joka tarjoaa arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä muita palveluita koko Suomen alueella. www.wasaplan.fi
 

Wasaplan, Simon Bredbacka
Simon Bredbacka
Rakennesuunnittelija
WasaPlan Oy