Vahvan tuloksen takana myös tehokkaat työkalut

Protacon

Ripeästi kasvava monialainen suunnittelukonserni Protacon on käyttänyt CADS Electriciä rakennussähkösuunnitteluun jo 2000-luvun alkupuolelta. Muutama vuosi sitten CADS Electric otettiin käyttöön myös teollisuussähkö- ja automaatiosuunnittelussa. Päätöksen takana oli kaksi asiaa. ”Meillä oli jo hyvää kokemusta CADSista. Ja halusimme yhdenmukaistaa suunnittelujärjestelmämme vastaamaan asiakkaan ympäristöjä”, tiivistää Protacon Technologies Oy:n toimitusjohtaja Kari Pellinen.

Protacon tarjoaa korkeatasoisia asiantuntijapalveluita valikoiduille toimialoille usean sadan suunnittelijan voimin sekä Suomessa että kansainvälisille asiakkaille. Yhtiön toiminnan periaatteisiin kuuluu kasvaa, uusiutua ja olla muita nopeampi. Keskeinen osa uusiutumista on osaamisen kehittäminen. ”Koulutamme jatkuvasti uusia CADS-osaajia, mistä hyötyvät samalla myös CADSia käyttävät asiakkamme. CADS on osa Protaconia, ja sillä tulee olemaan vahva asema yhtiössä myös jatkossa”, sanoo Kari Pellinen.
 


Protacon Group on useasta yhtiöstä koostuva suunnittelu- ja palvelukonserni, joka työllistää yli 250  asiantuntijaa Suomessa ja Kiinassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä. Suomessa Protacon toimii 11 paikkakunnalla – lisäksi yhtiön kansainväliset toiminnot kasvavat nopeasti. Konsernin toiminta on kasvussa ja kannattavaa. www.protacon.com

 

Kari Pellinen
Toimitusjohtaja
Protacon Technologies Oy