Rekrytointi

Oletko sinä seuraava CADS-ammattilaisemme?

Kymdata Oy on hyvässä kasvussa. Toimialakohtaiset CADS-ohjelmistomme ovat saavuttaneet merkittävän aseman keskeisillä asiakassektoreillamme. Sähkö- ja LVI-suunnittelun CAD-järjestelmissä olemme markkinajohtajia. Keskeisin menestyksemme tekijä on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö.

"Puhumme Cads-hengestä. Tämä tuote on meidän ja olemme ylpeitä siitä. Toistakymmentä tuhatta suunnittelijaa tekee sillä töitä päivittäin”

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Panostamme vahvasti henkilöstöön niin erilaisten henkilökuntaetujen kuin myös koulutuksen muodossa. Lue tästä lisää oheisesta artikkelista.

Huippuluokan CADS-ohjelmisto houkutteli ohjelmistokehittäjän Kotkaan.

Nyt haemme

CAD-ASIANTUNTIJAA SÄHKÖ/AUTOMAATIOSEKTORILLE JYVÄSKYLÄÄN

Päätehtävänäsi on toimia suuren, valmistavassa teollisuudessa toimivan asiakasyrityksemme CAD-suunnittelun tuki- ja prosessikehittämistehtävissä.

Tunnet sähkö/automaatiosuunnittelun sektorin ja sinulla on kokemusta CAD-ohjelmistoista. CADS Electricin tuntemuksen katsomme eduksesi. Asiakaspalveluhenkisyys on osa sinua. Asiakasyrityksemme kansainvälisen toiminnan johdosta englannin kielen taito on tarpeellinen. Työsi tulee sisältämään myös suunnittelijoiden koulutusta asiakasyrityksen eri toimipisteissä, joten olethan valmis myös matkustamaan.

Koulutamme sinut, yhdessä asiakkaamme kanssa CADS Electric-ohjelmistoon ja asiakkaan suunnitteluprosesseihin. Tässä tehtävässä pääset kehittymään CAD-suunnittelujärjestelmien asiantuntijaksi osana menestyvän kansainvälisesti toimivan teollisuuskonsernin suunnittelutiimiä.

Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme laajat henkilöstöedut, kuten mm. laajennetun työterveyshuollon ja liikunta/kulttuuriedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jyrki Metsola, puh. 0400-427796, sähköposti jyrki.metsola@cads.fi.

Lähetä hakemuksesi 19.1.2018 mennessä osoitteeseen rekry@cads.fi.