Rekrytointi

Oletko sinä seuraava CADS-ammattilaisemme?

Kymdata Oy on hyvässä kasvussa. Toimialakohtaiset CADS-ohjelmistomme ovat saavuttaneet merkittävän aseman keskeisillä asiakassektoreillamme. Sähkö- ja LVI-suunnittelun CAD-järjestelmissä olemme markkinajohtajia. Keskeisin menestyksemme tekijä on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö.

"Puhumme Cads-hengestä. Tämä tuote on meidän ja olemme ylpeitä siitä. Toistakymmentä tuhatta suunnittelijaa tekee sillä töitä päivittäin”

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Panostamme vahvasti henkilöstöön niin erilaisten henkilökuntaetujen kuin myös koulutuksen muodossa. Lue tästä lisää oheisesta artikkelista.

Huippuluokan CADS-ohjelmisto houkutteli ohjelmistokehittäjän Kotkaan.

Tällä hetkellä haluamme kasvattaa tuotekehitystiimiämme ja haemme jatkuvalla haulla ohjelmistosuunnittelijoita, mm. CADS Electric -tuotekehitystiimiin:

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA CADS ELECTRIC -TIIMIIN

Toimit tuotekehitystiimissä, joka kehittää markkinoiden laajinta sähkö/automaatiosuunnittelujärjestelmää, CADS Electriciä, joka on markkinajohtaja Suomessa ja Virossa.

Teemme tuotekehitystyötä sprinttimäisesti, työkaluina Microsoft Visual Studio ja TFS, kielinä C++/MFC ja C#/WPF. Voit olla vastavalmistunut tai jo ohjelmistoalan konkari. Tärkeintä on halusi ja kykysi kehittyä tehtävässäsi. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Tietokantaosaaminen (SQL) katsotaan eduksesi. Työskentelet Kotkan tai Lahden toimipisteessämme.

Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita. Mielenkiintoisen ja osaamistasi kehittävän tehtävän lisäksi tarjoamme laajat henkilöstöedut, kuten mm. laajennetun työterveyshuollon ja liikunta/kulttuuriedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Aki Nupponen, puh. 0400 676 374, sähköposti aki.nupponen@cads.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@cads.fi.