Tietoa meistä

Suomalaisissa olosuhteissa tarvitaan suunnittelujärjestelmä, joka tuntee suunnittelijan ja mitä hänellä seuraavaksi on mielessään. Ja ansaitsemansa luottamuksen avulla toimii hänen suunnittelunsa oikeana kätenä.

Näistä lähtökohdista ja vaatimuksista Kymdata kehitti ensimmäisen CADSin jo yli 30 vuotta sitten. Koko ajan ominaisuuksia ja voimaa on tullut lisää, ja matka on opettanut paljon. Poistamme rutiineja, vähennämme virheitä ja vapautamme aikaa itse työlle. Voimme ylpeydellä sanoa, että huolellisen tutustumisen tuloksena tunnemme mitä ja miten täällä halutaan suunnitella – ja luomme sille ainutkertaiset mahdollisuudet. Tänä päivänä olemme osa CADMATICiä, joka on suomalainen, kansainvälisesti toimiva yli 200 CAD-ammattilaisen asiantuntijaorganisaatio. 

Pitkäjänteinen työmme näkyy niin saavuttamissamme markkinaosuuksissa kuin suunnittelijoiden luottamuksena, tyytyväisyytenä sekä ennen kaikkea asiakkaidemme työn tuloksellisuutena. Tarjoamme CAD-suunnitteluun täyden ohjelmistokokonaisuuden sekä niihin liittyvät tuki- ja räätälöintipalvelut.

CADMATIC Electrical on tutkitusti markkinajohtaja Suomessa sähkö- ja automaatiosuunnittelutoimistoissa. 


Pitkä kokemuksemme suomalaisten CAD-suunnittelutarpeista on tehnyt meistä paitsi ohjelmistojen myös käyttäjien asiantuntijoita. Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti yhteistyössä suunnittelualan toimijoiden kanssa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan oppilaitosten, yhdistysten ja laitetoimittajien kanssa. Olemme aktiivisesti standardoineet toimintamalleja CAD-suunnittelun suhteen, koulutamme yhdistysten jäseniä ja haluamme toimia uudistajina.