Miksi CADMATIC?

Jyrki MetsolaCADMATIC Oy on maailman johtavia 3D-suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistojen kehittäjiä ja toimittajia kolmella toimialalla: Marine, Process & Industry ja Construction. 

CADMATIC EAC Oy vastaa CADMATICissä sähkö- ja automaatio sekä rakentamisen toimialojen suunnitteluohjelmistoista.

 

Huolellisesti ja yhdessä. Näin me sen teemme.

Suomalaisen CADMATICin valinta on turvallinen päätös, jonka suuruuden ymmärtää kun on työn kanssa kahdestaan hymyilemätöntä deadlinea vastaan.

 

kelloPoistamme rutiineja aamiaiseksi

Suunnittelijan ajansäästö on ohjelmistosuunnittelumme kulmakiviä: mitä sujuvammin ja virheettömämmin pystyt ohjelmistoasi käyttämään, sitä enemmän aikaasi on käytössä tärkeämpään. Niinpä olemme keskittyneet kahteen asiaan: poistamaan työn rutiineja sekä vähentämään mahdollisia aikaa vieviä virheitä.
 

MitaliSuomalaisuutta sitkeimmillään

Paikallisuus on paitsi lähellä, erityisesti läsnäolemista. Tavoitteenamme on viedä ohjelmistoa eteenpäin suomalaisen suunnittelijan työn lähtökohdista. Seisomme suunnittelijan ja hänen toimintansa kehittymisen tukena ja takuuna. Toimialaosaaminen, innovatiivisuus ja pitkä kokemus ovat resurssimme, joilla ohjelmistomme taipuu työn monipuolistuviin tarpeisiin kaikilla päätoimialoillamme.
 

lamppuSuunnittelu on ymmärrystä

Kuuntelemme käyttäjiämme kehittääksemme tuotteita edelleen kohti aina vain parempaa työn toimivuutta. Autamme ongelmissa ja tehostamme asiakkaidemme työn nopeutta, tehokkuutta, kilpailukykyä ja tuottavuutta. Olemme havainneet, että ylivoimaisesti parhaiten se tapahtuu ymmärtämällä käyttäjiämme ja heidän suunnitteluprosesseja. Tämä on yhteistyötä parhaimmillaan.
 

taulukkoValittuasi CADMATICin yhteistyö vasta alkaa

Kun useiden ohjelmistotalojen yhteydenpito sinuun katkeaa täsmälleen siihen pisteeseen, kun olet niistä maksanut, voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että siitä se CADMATICin kohdalla varsinaisesti vasta alkaa. Meille sinä olet arvokas koko asiakkuutesi ajan. Asiakaspalvelumme, monipuolinen koulutuksemme, webinaarit, tukihenkilöt, räätälöinti ja konsultointi suomeksi ovat näkyvä osa huolenpitoamme.

Yhteistyön onnistuminen kulminoituu mukavasti asiakastyytyväisyydessä. Luku on itse asiassa tasolla, jolla olemme voineet siirtää fokuksemme sen ylläpitoon. Tämä mittari on meillä kunniapaikalla.
 

Tutustu ja tule mukaan!
 

Jyrki Metsola
Vice President, Electrical & Automation and Construction