Kiistatonta yhteensopivuutta

CADMATIC Electricalin yhteensopivuus on asiakaskunnassamme jo käsite. Aito yhteensopivuus mahdollistaa niin vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolten kanssa.

CADMATIC Electrical lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF- ja PDF-tiedostoja sekä IFC-tietomalleja. Ohjelmistolla tuot ja viet kätevästi esim. projektikohtaisia tietoja, raportteja ja luetteloita Exceliin jatkokäsiteltäväksi ja takaisin CADMATIC Electricaliin.

CADMATIC Electricaliin voit tuoda ja muokata Rasta-ohjelmiston avulla esim. karttapohjia ja tehdä suunnitelmat tehokkaasti niiden pohjalta. CADS Rasta tukee yli 20 rasteriformaattia mm. TIFF, BMP ja JPEG.

Kaikki tarvittava tietomallipohjaiseen suunnitteluun

CADMATIC Electrical on kaikenkattava ratkaisu myös tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM). Se sisältää IFC-tietomallien tuonti ja vientitoiminnot (Import/Export). Export-toimintojen osalta CADMATIC Electricalilla on kansainvälisesti sertifioitu IFC 2x3  v2 -standardi. IFC Import -toiminnallisuuden ansiosta voit ladata CADMATIC Electricaliin myös muiden suunnittelijoiden (arkkitehti, rakenne, LVI) IFC-tietomalleja.

Järjestelmäintegraatiolla osaksi koko tuotantoa

CADMATIC Electrical -tietokantojen avoin rajapinta mahdollistaa CADS Electrical-suunnittelujärjestelmän liittämisen osaksi yrityksen muita tietojärjestelmiä, kuten esim. tuotannonohjausjärjestelmiä. Tästä meillä on vuosikymmenten projektikokemus mm. suomalaisen valmistavan teollisuuden kanssa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä merkittävimpien PDM/PLM-toimittajien kanssa. CADMATIC Electrical PDM Interface -tuotteemme mahdollistaa liitynnät eri PDM/PLM-ohjelmistoihin.

DIALux-linkki yhdistää valaistuslaskennan ja CADMATIC Electricalin

CADMATIC Electrical -ohjelmistossa olevan DIALux-linkin avulla siirrät CADMATIC Electrical -kuvassa olevat tilatiedot DIALuxiin ja siellä tehdyn valaistussuunnitelman tulokset Isolux-käyrineen takaisin Electricaliin.

Eri kieliversiot helposti

CADMATIC Electricalilla tuotat tarvittaessa projektikohtaiset piirustukset ja luettelot useammalla kielellä. Automaattisten kielenkääntötoimintojen avulla tuotat helposti piirustuksista eri kieliversioita. Voit siirtää piirustuksien tekstit muokattavaksi Excel-taulukkoon, jossa ne voidaan kääntää halutulle kielelle ja tuoda käännettynä takaisin piirustuksiin.