Markkinoiden laajin suunnittelujärjestelmä

CADMATIC Electrical nostaa työskentelysi aivan uudelle tasolle. Kaiken avaimena on eri alojen suunnittelutiedon keskitetty hallinta.

Olemme kuunnelleet käyttäjiämme ja seuraamme aktiivisesti alan kehitystä. Se näkyy painikkeiden vähentymisenä ja toiminnallisuuksien lisääntymisenä. Automatiikka on valjastettu aikaa vievien rutiineiden vähentämiseksi ja suunnittelutiedon virheettömyyden takaamiseksi. Kaiken takana on se, että haluamme tehdä CADMATIC Electricalilla suunnittelusta mahdollisimman helppoa ja käyttäjäystävällistä.

1. Tehokas kokonaisuus vaativiin tarpeisiin

Monipuolinen CADMATIC Electrical taipuu projektista ja käyttökohteesta toiseen. Se soveltuu laajasti sähkö- ja automaatioalan eri suunnittelu- ja dokumentointitarpeisiin: rakennussähköistys, teollisuussähkö- ja automaatio ja keskusten layout-suunnittelu kuin myös jakeluverkkojen suunnittelu. Ei ihme, että CADMATIC Electrical on Suomen käytetyin ohjelmisto sähkö- ja automaatiosuunnittelussa.

TNS Gallupin vuonna 2016 tekemän suuren suunnittelutoimistotutkimukseen mukaan CADMATIC Electrical (tutkimusajankohtana nimellä CADS Electric) on käytetyin ohjelmisto rakennussähkösuunnittelussa (markkinaosuus 64 %) ja teollisuuden sähkö/automaatiosuunnittelussa (47 %).

 

Rakennussähköistyksen sektorilla CADMATIC Electrical kattaa tarpeet aina tietomallipohjaisesta suunnittelusta (BIM) urakoinnin loppudokumentointiin.

Teollisuuden eri tarpeisiin CADMATIC Electrical sisältää tehokkaat työkalut, vaativasta tietokantapohjaisesta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta aina kunnossapidon tarpeisiin.

 

2. Skaalautuu tarpeidesi mukaan

Ymmärrämme, että ajan myös CAD-tarpeesi saattavat muuttua. Voit halutessasi laajentaa käytössäsi olevaa CADS-ohjelmistoa valitsemalla sinulle sopivimman tason kolmesta eri käyttötasosta. Maksat aina vain hinnaston mukaisen erotuksen, eli et maksa koskaan turhasta.

 • CADMATIC Electrical Lite - Kevyempään sähkösuunnitteluun
 • CADMATIC Electrical Standard - Tehokasta piirtoautomatiikkaa sähködokumenttien tuottamiseen
 • CADMATIC Electrical - Markkinoiden laajin sähkö- ja automaatiosuunnittelujärjestelmä vaativaan suunnitteluun

  Voit myös täydentää käytössäsi olevaa CADMATIC Electricalia muilla CADMATIC-ohjelmistoperheen tuotteilla. Ohjelmiston voit hankkia joko yksittäisinä työasema- tai verkkolisensseinä. 
   

  3. Jatkamme kanssasi ohjelmistohankinnan jälkeen

  Tarjoamme CAD-suunnitteluun täyden ohjelmistokokonaisuuden sekä niihin liittyvät koulutus-, tuki- ja räätälöintipalvelut. MyCADS-palvelusopimus tuo ulottuvillesi myCADS Premium -asiakkaan edut, kuten uusimmat ohjelmistopäivitykset ilman odottelua, kiitellyn tuotetukemme sekä kattavan koulutusmateriaalimme ja koulutukset.

  Tutustu myCADSiin >>

  Itsenäisenä ohjelmistotoimittajana pystymme reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin nopeastikin, jos on tarve.