Suomalaiselle suunnittelijalle

CADMATIC Electrical on ylivoimaisesti käytetyin suunnitteluohjelmisto sähkö- ja automaatiosuunnittelutoimistoissa. CADMATIC Electrical on tehty suomalaiselle suunnittelijalle suomalaiset käytännöt huomioiden. Ohjelmisto tukee täysin suomalaisen suunnittelun standardeja, määräyksiä ja käytäntöjä. Olemme enemmän kuin pelkkä ohjelmistotoimittaja. Uskomme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, kumppanuuteen.

Suomalaisena ohjelmistotalona olemme tukenasi

Suomalaisena ohjelmistotalona jatkamme yhteistyötä kanssasi ohjelmistohankinnan jälkeenkin. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla suoraan yhteydessä meihin, omalla äidinkielelläsi suomeksi. myCADS-portaalista saat tukea ohjelmiston käyttöön ja itsesi kehittymiseen CADMATIC-osaajana.

Jatkuvaa kehitystä

Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti yhteistyössä suunnittelualan toimijoiden kanssa. Toimimme tiiviissä yhtestyössä alan oppilaitosten, yhdistysten sekä laite- ja materiaalitoimittajien kansssa. Itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan asiakaskunnan tarpeisiin nopeasti. Seuraamme aktiivisesti sähkö- ja automaatioalan kehitystä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle aina ajankohtaisimman ja tehokkaimman tavan suunnitella.

Sinä vaikutat ohjelmiston kehittymiseen

Keskeinen vaikutin CADMATIC Electricalin kehitykseen on asiakkaiden palaute. Suomalaisena ammattilaisena ja CADMATIC Electrical -käyttäjänä olet vaikuttamisen keskiössä.

Sekä suomalaisiin että kansainvälisiin tarpeisiin

Voit valita CADMATIC Electricalin joko suomen- tai englanninkielisenä. Dokumentoinnissa käytettävissäsi on useita kielivaihtoehtoja. Voit myös tehdä dokumenttien kielikäännökset valmiilla toiminnoilla, vaikka koko projektiin yhdellä toiminnolla. 
 

Miksi CADMATIC?