Kaapit, keskukset ja kotelot

xx

Suunnittele aina todellisilla mitoilla

CADMATIC Electricalissa suunnittelet koteloiden, kaappien, ohjauspaneelien ja keskuksien kokoonpanon aina luonnollisilla mitoilla. Voit tuottaa dokumentit 2D/3D:ssä. Näin varmistat kokoonpanon toimimisen myös todellisuudessa.

Tunnukset ja laitetiedot 

Tunnukset ja laitetiedot saat suoraan projektin tietokannasta tai voit tuoda ne ulkopuolelta esim. Excel-muodossa suoraan tietokantaan. Myös laitteet, mikäli niitä ei ole perustettu projektiin aiemmin, voit perustaa tietokantaan. Projektipuusta voit sijoittaa keskuksen tai kotelon laitteet tunnuksittain kokoonpanomalliin. Projektipuussa näet myös mitkä laitteet ovat sijoitettu/sijoittamatta kaappiin.

Hyödynnä tietokannan tiedot ja ominaisuudet

Mikäli käytät tuotemalleja, voit sijoittaa laitteet ja kojeet suoraan kaappilayoutiin, joko valmiina 2D/3D-malleina tai kokotietoina annettuna tuotemalleina.

Voit myös tehdä muutoksia keskuslayoutissa ja ne välittyvät muuhun projektiin keskitetyn tiedonhallinnan avulla. Voit esimerkiksi vaihtaa laitetunnusta ja se välittyy projektin kaikkiin esiintymiin. Ja mikäli sijoitat riviliittimet kaappiin, reagoivat riviliittimien numeroinnit suunnitelmien muutoksiin. Tietokannassa olevat tiedot, esim. laitetiedot saadaan raportteihin ja ne voidaan siirtää myös talon muihin järjestelmiin, kts. järjestelmäintegraatiot.