Urakointi

CADMATIC Electrical on tehokkain ja turvallisin valinta sähköurakoinnin eri CAD-tarpeisiin. Se sisältää helppokäyttöiset työkalut dokumentointiin, suunnitteluun ja määrälaskentaan.

CADMATIC Electrical teet kaikki sähködokumentit, kuten tasopiirustukset, piirikaaviot ja keskuskaaviot tehokkaasti. Mikäli kohteesi ja dokumentointitarpeesi ovat pieniä, tarjoamme käyttöösi helppokäyttöisen ja kevyen suomenkielisen dokumentointityökalun (CADMATIC Electrical Lite). Tarpeidesi ja vaatimuksiesi kasvaessa voit päivittää ohjelmistosi Standard-versioon tai täyteen versioon edullisella tasonkorotuksella. Maksat vain erotuksen, eikä tule hukkainvestointeja! 

Tee kaikki omat sähködokumentit yhdellä Suomessa eniten käytetyllä kotimaisella helppokäyttöisellä tuotteella!
 

Kiistatonta yhteensopivuutta 

CADMATIC Electricalin erinomainen yhteensopivuus on jo käsite. Suunnittelijoilta tulevat kuvat aukeavat sujuvasti ja niihin on mahdollista tehdä tarvittavia muutoksia. Tarvittaessa voit siirtää tietoja suoraan eri tarjouslaskentaohjelmistoihin. 

  • CADMATIC Electrical lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF-, PDF-, IFC- (vienti Pro-versiossa) ja BCF-tiedostoja.
  • Ohjelmisto lukee myös yleisimpiä rasteriformaatteja, kuten JPEG, PNG, BMP, GIF, TIF.
CADMATIC Electrical on hyvä ja turvallinen valinta urakoitsijalle.

Turvallinen valinta

Kun valitset CADMATIC Electricalin urakointiyrityksesi CAD-työkaluksi, teet päätöksen, joka kantaa pitkälle. Ohjelmiston takana on osaava ja vakaa yritys, joka takaa tuotteen kehittymisen myös tulevaisuudessa.