Aidosti yhteensopiva

CADMATIC HVACin  yhteensopivuus on asiakaskunnassamme jo käsite. Aito yhteensopivuus mahdollistaa niin vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolten kanssa.

CADMATIC HVAC lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF- ja PDF-tiedostoja sekä IFC-tietomalleja.

CADMATIC HVAC -ohjelmistoon voit tuoda ja muokata CADMATIC Rasta -ohjelmiston avulla esim. karttapohjia ja tehdä suunnitelmat tehokkaasti niiden pohjalta. CADMATIC Rasta tukee yli 20 rasteriformaattia mm. TIFF, BMP ja JPEG.
 

Kaikki tarvittava tietomallipohjaiseen suunnitteluun

CADMATIC HVAC on kaikenkattava ratkaisu myös tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM). Se sisältää IFC-tietomallien tuonti- ja vientitoiminnot (Import/Export). Export-toimintojen osalta CADMATIC HVAC -ohjelmistolla on kansainvälisesti sertifioitu IFC 2x3  v2 -standardi. IFC Import -toiminnallisuuden ansiosta voit ladata CADMATIC HVAC -ohjelmistoon myös muiden suunnittelijoiden (arkkitehti, rakenne, sähkö, LVI) IFC-tietomalleja.

Voit myös viedä CADMATIC HVAC -ohjelmistolla tuotetun suunnittelutiedon IFC:n avulla energialaskentaohjelmistoihin, kuten esim. Riuskaan ja IDA Iceen.
 

Yhteensopivuutta parhaimmillaan

CADMATIC HVAC on yhteensopiva myös muiden CADS-ohjelmistojen kanssa, mm. tilatoiminnallisuudet ja reikävaraukset siirtyvät sujuvasti ohjelmistosta toiseen. Voit halutessasi jatkaa esimerkiksi CADMATIC Electricalilla tehtyjä suunnitelmia CADMATIC HVAC -ohjelmistolla. Mikäli tarvitset järeämpää suunnittelujärjestelmää, voit myös korottaa Standard-tasoisen ohjelmistosi kaikki ominaisuudet sisältävään CADMATIC HVAC -ohjelmistoon ja jatkaa suunnittelua ilman katkoksia.
 

CADMATIC on vahva tekijä suomalaisessa rakentamisessa

CADMATIC HVAC on laajasti käytössä suomalaisissa suunnittelutoimistoissa.  Myös taloteknisessä suunnittelussa olemme vahva tekijä. Rakennussähkösuunnittelussa CADMATIC Electrical -ohjelmistomme on selkeä markkinajohtaja (64 %, tutkimusajankohtana ohjelmiston nimi oli CADS Electric, TNS Gallup 2016).